Popravka ili zamena čitača SIM kartice na Sony Xperia XA

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i pouzdano rešavamo sve hardverske i softverske probleme na modernim pametnim telefonima, a jedna od vrlo važnih intervencija, koju obavljamo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, je popravka ili zamena čitača SIM kartice na Sony Xperia XA mobilnom telefonu.

Popravka ili zamena čitača SIM kartice na Sony Xperia XA – Doktor MobilSony Xperia XA je pametni telefon elegantnog izgleda i kvalitetne izrade (cenovno najpovoljniji model iz Xperia X porodice), sa 5.0-inčnim IPS LCD HD ekranom osetljivim na dodir i Androidom verzije 6.0.1 (Marshmallow).

Za skladan rad ovog smartfona odgovoran je osmojezgarni procesor (4×2.0 GHz & 4×1.0 GHz) uparen sa 2 GB RAM memorije i 16 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za memorijske kartice do 256 GB), a kamere poseduju senzore od 13 MP (glavna, sa faznim autofokusom i LED blicem) i 8 MP (selfi).

Napaja se preko integrisane baterije kapaciteta 2300 mAh, ima i podršku za 4G (LTE) brzine mreže, a mobilno povezivanje se ostvaruje preko kartice Nano-SIM tipa.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Sony Xperia XA

Ako nemate SIM karticu odgovarajuće vrste, pa koristite neki adapter „sumnjivog kvaliteta“, ili generalno grublje postupate prilikom ubacivanja kartice u njen slot, postoji veliki rizik da dođe do lomljenja, kvara ili oštećenja čitača SIM kartice na mobilnom telefonu.

Nažalost, to nije nimalo beznačajan problem, pošto telefon neće moći da funkcioniše u punom kapacitetu (jer najverovatnije neće ni „prepoznati“ da mu je ubačena mobilna kartica), pa bi ga trebalo što pre servisirati kako bi se pomenuti kvar blagovremeno otklonio.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da obavi stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku SIM čitača (ili zamenu ako se ne može popraviti) na Vašem smartfonu.

Dobro obučena i iskusna serviserska ekipa koja kod nas radi uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na Sony Xperia XA pametnom telefonu pružiće Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a svakako i u što je moguće kraćem roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Sony Xperia XA

Detaljnije informacije o ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na Sony Xperia XA smartfonu u našem servisu mobilnih telefona dobićete pisanim upitom preko formulara u nastavku ovog teksta ili pozivom na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim pouzdane i sigurne popravke ili zamene čitača SIM kartice na pametnom telefonu, efikasno obavlja i druge softverske i hardverske operacije, kao što su dekodiranje Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button