Popravka ili zamena konektora punjenja na Vašem Samsung Galaxy A9 smartfonu može biti izvršena u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu.

Na raspolaganju Vam je i naš servis Samsung mobilnih telefona u okviru kojeg vršimo različite intervencije na ostalim modelima brenda Samsung, počevši od zamene ekrana pa sve do zamene čipova na matičnoj ploči.

Samsung Galaxy A9 (2018)

popravka ili zamena konektora punjenja na samsung galaxy a9

Samsung Galaxy A9 je moderan pametni telefon vrhunskih performansi i sasvim novog dizajna u odnosu na prethodne modele A serije.

A9 krase aluminijumski okvir i raskošni Super Amoled touchscreen ekran od 6.3 inča u Full HD rezoluciji (1080 x 2220 piksela) zaštićen Gorilla Glass 5 tehnologijom.

Ovaj model telefon poseduje osmojezgarni procesor (4×2.2 GHz & 4×1.8 GHz), 6/8 GB RAM memorije i 64/128 GB interne, a radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo).

Galaxy A9 je stvoren za fotografisanje a tome u prilog ide četvorostruka primarna kamera od 24 MP + 8 MP + 10 MP + 5 MP (sa 2x optičkim zumom i LED blicem), ali i selfi kamera od 24 MP (HDR).

Kako se konektor punjenja može oštetiti?

Oštećen i pokvaren konektor punjenja može biti posledica mehaničkih oštećenja, grubog rukovanja, korišćenja neispravnih ili neadekvatnih punjača, polivanja tečnošću kao i neusklađenog napona struje.

Uzroci kvara ili oštećenja su mnogobrojni ali jedino rešenje za otklanjanje ovog problema je popravka ili zamena konektora punjenja za Samsung Galaxy A9.

Tek nakon što je popravka ili zamena konektora izvršena će Vaš mobilni telefon moći da se dopuni.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Kako prepoznati kvar na konektoru punjenja?

Ako primetite da telefon pri punjenju „gubi kontakt“, a pritom je punjač ispravan, najverovatnije su Vam potrebne popravka ili zamena konektora punjenja.

Ali važno je napomenuti da nije jednostavno prepoznati da li je došlo do kvara baterije, konektora punjenja ili samo punjača.

zamena ili popravka konektora punjenja na samsung galaxy a9

Zamena konektora punjenja na Galaxy A9 

U ovakvim slučajevima u našem servisu obavljamo neophodnu detaljnu analizu, a tek nakon toga se i vrši adekvatna intervencija tj. popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy A9.

Popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy A9 je servisna intervencija koju u Doktor Mobil servisu obavljamo efikasno i potpuno bezbedno po Vaš uređaj.

Svaku operaciju popravke ili zamene konektora punjenja se trudimo da obavimo u najkraćem mogućem roku, a konrektno okvirno vreme saopštićemo Vam prilikom ostavljanja telefona na servis.

Koja je cena zamene konektora na Samsung A9 2018

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena