Popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy J4 je servisna intervencija koja će uspešno otkloniti neispravnost konektora napajanja na mobilnom telefonu.

Ako imate problema da dopunite Vaš J4 mobilni uređaj a sa punjačem i baterijom je sve u redu, velika je verovatnoća da Vam je ova intervencija potrebna.

Ovo je samo jedna od rutinskih usluga koje smo odavno uvrstili u naš asortiman i zato možete posetiti servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy J4 (J400)

samsung j400

Samsung Galaxy J4 je pametni uređaj iz pristupačnije J serije koji ima prostor za dve SIM kartice. Krasi ga Super Amoled ekran od 5.5 inča.

Glavna kamera od 13MP i selfi kamera od 5 MP napraviće sjajne fotografije intenzivnih boja. Memorija ovog mobilnog telefona spakovana je u 2 GB RAM i 16 GB interne.

Pouzdan rad J4 obezbeđuje neintegrisana baterija kapaciteta 3000 mAh.

Kvar na konektoru punjenja

Za nesmetano napajanje električnom energijom svakog pametnog uređaja, važno je da konektor punjenja bude sasvim ispravan. U suprotnom mobilni telefon neće moći da se dopuni što će itekako uticati i na sam njegov rad.

Pokvaren tj. oštećen konektor punjenja je česta pojava koju korisnici izazivaju nepažljivim rukovanjem prilikom kačenja uređaja na punjač ili korišćenjem neadekvatnih punjača.

Takođe, kvar na konektoru punjenja može biti i rezultat polivanja tečnošću ali i nezavisno od ljudskog faktora, usled nedoslednog napona struje.

Da ne bi došlo do zabune, jer su simptomi slični onima kod neispravne baterije, pre svakog servisa se obavlja dijagnostika kvara.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena konektora punjenja na J4

Pokvaren konektor punjenja na J4 predstavlja problem koji će otežati ili potpuno onemogućiti funkcionisanje telefona s obzirom na to da ni ispravan punjač neće moći da ga dopuni.

Kakav god da je razlog kvara ili oštećenja, jedino rešenje u ovakvom slučaju je popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy J4.

zamena konektora punjenja samsung galaxy j4

Doktor Mobil servis u Beogradu obaviće svaku popravku ili zamenu konektora na J4 pouzdano i u najkraćem izvodljivom roku.

Nakon popravke ili zamene konektor će telefon biti osposobljen za rad i ponovo ćete moći nesmetano da ga dopunite.

Precizne informacije o ceni i roku popravke možete dobiti putem telefona i kontakt forme u nastavku ili prilikom ostavljanja telefona u našem servisu.

Popravka konektora punjenja Samsung J4

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena