Popravka prekidača za paljenje

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu popravke ili zamene neispravnog prekidača za paljenje na mobilnom telefonu.

Prilično čest kvar naročito kod starijih modela telefona jeste neispravan prekidač za paljenje, dugme za paljenje telefona.

Do ovog kvara najčeće dolazi vremenom, usled česte upotrebe ovog dugmeta, kada samo dugme izgubi kontakt sa prekidačem za paljenje ili se jednostavno pokvari prekidač za paljenje pa ga je potrebno zameniti.

Kod novijih telefona ovaj kvar se ređe sreće, ali se često dešava posebno kod starijih modela Nokia telefona.

U našem servisu ovaj problem se rešava relativo brzo, najčeće u toku dana, ukoliko ne postoji još neki ozbiljniji problem.

Cena popravke prekidača za paljenje (dugmeta za paljenje) zavisi od modela mobilnog telefona i od toga da li je potrebna zamena ili je reč samo o popravci.

Za bliže informacije najbolje je da nas posetite u našem servisu u Beogradu,  (vidi mapu), ili nas pozovite na naše telefone.

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Call Now Button