Pouzdan profesionalan servis, kao što je Doktor Mobil servis mobilnih telefona u Beogradu, uspešno i efikasno će rešiti skoro svaki problem koji možete imati na svom mobilnom telefonu, što važi i za operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na iPhone 5, iPhone 5s i iPhone 5c pametnim telefonima koju vršimo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Popravka/zamena čitača SIM kartice na iPhone 5, 5s, 5c – Doktor MobilApple iPhone 5, iPhone 5s i iPhone 5c su lepi i kompaktni mobilni telefoni sa 4.0-inčnim ekranima koji i dan-danas imaju priličnu popularnost i brojne poklonike, svakako zaslužene, s obzirom na kvalitet ovih uređaja.

Poseduju i podršku za LTE (4G), a što je naročito bitno za temu ovog teksta, koriste mobilne kartice tipa Nano-SIM (naravno, neophodan uslov je da na smartfonu bude sasvim ispravan čitač SIM kartice).

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na iPhone 5, 5s, 5c

Generalno govoreći, postoje tri vrste mobilnih kartica – standardne (tzv. velike ili „stare“) SIM kartice, Micro SIM (srednje) i Nano SIM (najmanje kartice), a za njihov uspešan rad je važno da na mobilnom telefonu čitač SIM kartice bude potpuno funkcionalan.

Ukoliko na nekom smartfonu to nije slučaj (uzroci su obično grubo rukovanje, nepažljivo korišćenje adaptera za kartice, itd), SIM kartica uopšte neće moći da radi, jer mobilni uređaj neće biti u stanju da „vidi“ ili prepozna da mu je ubačena kartica.

Srećom, i za takvu situaciju „ima leka“, jer je tu za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji vrši efikasnu stručnu dijagnostiku, kao i popravku ili zamenu (zavisno od ustanovljenog stanja kvara) čitača SIM kartice.

Uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na iPhone 5, iPhone 5s ili iPhone 5c mobilnom telefonu naš dobro obučen i iskusan serviserski tim pružiće Vam sigurno, pouzdano i vrlo bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj), a svakako i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Ajfon 5, 5s, 5c

Cena zamene ili popravke čitača SIM kartice na iPhone 5, iPhone 5s i iPhone 5c smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ako biste voleli da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni popravke/zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Važno je imati na umu da specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, uz efikasnu popravku ili zamenu čitača SIM kartice, uspešno i pouzdano obavlja i kompletan servis iPhone mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke), kao i dekodiranje mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena