Sigurnu i pouzdanu uslugu dekodiranja Samsung A300 Galaxy A3 i Samsung A310 Galaxy A3 (2016) pametnih telefona u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete dobiti po povoljnoj ceni i u najkraćem mogućem roku, nakon čega ćete svoj omiljeni smartfon moći da koristite sa mobilnom karticom ili brojem svakog operatera na svetu.

Dekodiranje Samsung Galaxy A3 i A3 2016 – servis Doktor MobilSamsung A300 Galaxy A3 i Samsung A310 Galaxy A3 (2016) su pametni telefoni odličnog kvaliteta i lepog i dobro poznatog Samsungovog dizajna, koji dolaze sa Super Amoled ekranima osetljivim na dodir dijagonala 4.5, odnosno 4.7 inči.

Ovi popularni Android smartfoni opremljeni su četvorojezgarnim procesorima maksimalnog takta 1.2/1.5 GHz koji rade upareni sa 1/1.5 GB sistemske RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije za podatke i aplikacije može povećati dodatnom microSD karticom. Kamere su im sa senzorima od 5 MP (selfi) i 8 MP (na starijem modelu), odnosno 13 MP na A3 2016 (primarna, sa LED blicem i autofokusom), a za napajanje su zadužene integrisane baterije kapaciteta 1900/2300 mAh.

Dekodiranje Samsung Galaxy A3 i A3 (2016)

Pošto su mnogi pametni telefoni zaključani za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije (takav slučaj je uglavnom sa uređajima koji su nabavljeni putem ugovora sa mobilnom kompanijom, svejedno da li u našoj zemlji ili inostranstvu), da bi se uklonilo takvo ograničenje potrebno ih je dekodirati.

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da i na Vašem smartfonu obavi pouzdanu i efikasnu operaciju otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Samo donesite ili pošaljite svoj zaključani telefon u naš servis, a naši dobro obučeni i veoma iskusni serviseri će postupak otključavanja Samsung A300 Galaxy A3 ili Samsung A310 Galaxy A3 (2016) mobilnog telefona za Vas obaviti sigurno, bezbedno i svakako u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy A3 (A300, A310)

Uslugu dekodiranja Samsung A300 Galaxy A3 i Samsung A310 Galaxy A3 (2016) smartfona u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po pristupačnoj ceni. Ako su Vam potrebne konkretnije informacije bilo o ceni ili o roku za otključavanje telefona, slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da smo uvek tu za Vas i budite slobodni da nam se obratite kad god Vam zatreba stručna pomoć oko mobilnog telefona, a pored pouzdanog dekodiranja Samsung telefona, ovde se možete obavestiti i o Doktor Mobil servisu Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) ili operaciji zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena