Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da reši gotovo svaki problem koji imate sa svojim smartfonom. Tako će biti i ako Vam je potrebna zamena baterije na Samsung A300 Galaxy A3 ili Samsung A310 Galaxy A3 (2016) mobilnim telefonima, jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Samsung A300 Galaxy A3 i A310 Galaxy A3 (2016) – zamena baterijeSamsung A300 Galaxy A3 i Samsung A310 Galaxy A3 (2016) su kvalitetno izrađeni pametni telefoni sa kompaktnim kućištima i Super Amoled tačskrin ekranima od 4.5, odnosno 4.7 inči, zaštićenim Gorilla Glass 4 tehnologijom, i s podrškom za 4G (LTE) brzine mreže.

Njihove baterije, koje nas ovde posebno zanimaju, trebalo bi ovim uređajima da pruže dosta solidnu autonomiju pri prosečnom intenzitetu korišćenja. U pitanju su integrisane litijum-jonske baterije, sa kapacitetom od 1900 mAh kod modela A3 i 2300 mAh kod novije edicije A3 (2016).

Ovi smartfoni rade na četvorojezgarnim procesorima u kombinaciji sa 1.5 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), OS im je naravno Android verzija 4.4.4/5.1.1, a opremljeni su i selfi kamerama od 5 MP, dok su im leđne kamere sa autofokusom i LED blicem od 8 MP na modelu A3, odnosno 13 MP na novijoj verziji A3 (2016).

Zamena baterije na Samsung A300 Galaxy A3 i A310 Galaxy A3 (2016)

Baterije na pametnim telefonima, iako sve jače i sve većeg kapaciteta, imaju i svoj vek trajanja i vremenom počinju da slabe, sve dok ne dotraju u meri da se za normalno korišćenje mobilnog telefona stara baterija mora zameniti novom.

Taj proces kod većine smartfona, srećom, ne predstavlja preterani izdatak, ali treba obratiti pažnju da mnogi modeli, pa i pomenuti Galaxy A3 i Galaxy A3 (2016), imaju fabrički integrisane, tzv. neuklonjive baterije koje vlasnici telefona ne mogu sami menjati.

Operacija zamene integrisane baterije mora se prepustiti stručno obučenim licima sa iskustvom i potrebnim alatom, koja rade u specijalizovanim servisima mobilnih telefona kao što je servis Doktor Mobil u Beogradu.

U našem servisu zamenu baterije na Samsung A300 Galaxy A3 i Samsung A310 Galaxy A3 (2016) mobilnim telefonima obavljamo potpuno bezbedno, profesionalno i u najkraćem mogućem roku, koji zavisi jedino od trenutne gužve u servisu.

Cena zamene baterije na Samsung A300 Galaxy A3 i A310 Galaxy A3 (2016)

Uslugu zamene baterije na Samsung Galaxy A3 i Galaxy A3 (2016) u servisu Doktor Mobil možete dobiti po povoljnoj ceni. Ako biste voleli da unapred dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, pozovite nas na telefone servisa ili nam pišite kroz formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim efikasne zamene baterije na mobilnim telefonima, u servisu Doktor Mobil kvalitetno pružamo i usluge dekodiranja Samsung telefona i servis Samsung mobilnih telefona (stručno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na Samsung smartfonima).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena