Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža profesionalnu uslugu dekodiranja Samsung A320 Galaxy A3 (2017) pametnog telefona. Ova operacija, koju vršimo vrlo sigurno, pouzdano i bezbedno, obavlja se na uređajima zaključanim na mrežu određenog operatera, a nakon otključavanja telefon se može koristiti sa brojem mreže po Vašoj želji.

Dekodiranje Samsung Galaxy A3 (2017) u servisu Doktor MobilSamsung Galaxy A3 (2017) je kvalitetan i kompaktan (135.4 x 66.2 x 7.9 mm, 138 g) vodootporan pametni telefon sa dizajnom u kombinaciji staklo-metal i sjajnim 4.7-inčnim Super Amoled ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Ova unapređena verzija popularnih modela A300 i A310 ima osmojezgarni procesor koji radi na 1.6 GHz, uparen sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot), a OS je Android 6.0.1 (Marshmallow). Integrisana baterija dolazi sa kapacitetom od 2350 mAh, dok su za fotografije i video zapise na raspolaganju kamere sa 13 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 8 MP (prednja) senzorima.

Dekodiranje Samsung Galaxy A3 (2017)

Operacija otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona, koju pouzdano i efikasno obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, veoma je koristan postupak pošto se njime sa uređaja uklanja ograničenje da se može koristiti samo u jednoj mreži.

Takvu blokadu obično imaju telefoni koji se nabave putem potpisivanja ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (Galaxy A3 2017 trenutno na taj način „daju“ MTS i Telenor) i to je slučaj i sa domaćim i sa inostranim operaterima.

Naša preporuka je da svoj zaključani pametni telefon donesete ili pošaljete u servis Doktor Mobil, da uradimo sigurno i bezbedno otključavanje Samsung Galaxy A3 (2017) mobilnog telefona (tu uslugu ćemo Vam pružiti u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku), pa ćete moći da na njemu koristite mobilni broj ili karticu svake mreže u svetu.

Cena dekodiranja Samsung A320 Galaxy A3 (2017)

Što se tiče cene usluge dekodiranja Samsung Galaxy A3 (2017) smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Ukoliko biste voleli da se dodatno informišete bilo o ceni ili o roku za otključavanje uređaja, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je da znate da je profesionalni servis Doktor Mobil uvek tu da Vam pruži neophodnu stručnu pomoć, a pored opisanog dekodiranja Samsung telefona, uspešno i efikasno radimo i kompletan servis Samsung mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena