Samsung Galaxy A3 – popravka ili zamena čitača SIM kartice

Čitač SIM kartice koji se pokvario ne može uspešno da „prepozna“ mobilnu karticu, zbog čega ona neće moći da funkcioniše. Ali servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam u tom slučaju pružiti stručnu asistenciju i pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku izvršiti popravku ili zamenu čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A3 pametnom telefonu.

Samsung Galaxy A3 – popravka ili zamena čitača SIM kartice (Doktor Mobil)Samsung Galaxy A3 (A300, A310 2016, A320 2017) je kod nas dosta popularan mobilni telefon koji se može nabaviti po nešto povoljnijoj ceni (u odnosu na premijum modele), a odlikuje se kvalitetnim kompaktnim 4.7-inčnim Super AMOLED ekranom, sistemskom RAM memorijom od 1.5/2 GB i 16 GB skladišnog prostora (+ microSD slot).

U najnovijoj izvedbi (iz 2017), ovaj model ima vodootporno kućište, osmojezgarni procesor na 1.6 GHz, OS Android 6.0.1, kamere sa senzorima od 8 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i integrisanu bateriju kapaciteta 2350 mAh.

Što se tiče mobilnog povezivanja, Galaxy A3 dolazi sa podrškom za LTE (4G brzine mreže), koristi mobilne kartice Nano-SIM tipa, a proizvodi se i u verzijama sa Hybrid Dual SIM opcijom.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A3

Pošto svaki mobilni telefon većinu svojih funkcija ostvaruje preko SIM kartice, veoma je važno da ima potpuno ispravan SIM čitač, jer u suprotnom uređaj uopšte neće „videti“ da mu je ubačena mobilna kartica.

Ova veoma bitna hardverska komponenta može se pokvariti, polomiti („nožice“) ili oštetiti ako se nedovoljno pažljivo rukuje prilikom ubacivanja kartice u telefon, ako se koriste loši adapteri, itd, a takva neispravnost zahteva stručno i profesionalno servisiranje.

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da opisani problem reši efikasnom i preciznom dijagnostikom i popravkom ili zamenom (ako se ne može popraviti) SIM čitača.

Uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A3 (A300, A310, A320) mobilnom telefonu naši dobro obučeni i iskusni serviseri pružiće Vam sigurno, pouzdano i bezbedno, a takođe i u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A3

O ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A3 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, možete se konkretnije informisati putem formulara u nastavku ovog teksta ili pozivom na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Provereno pouzdan servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pored uspešne popravke ili zamene čitača SIM kartice na mobilnim uređajima, kvalitetno i efikasno vrši i druge profesionalne operacije, kao što su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na Samsung smartfonima) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil