Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obaviće za Vas sve potrebne servisne intervencije na Samsung Galaxy A9 pametnom telefonu.

Naš servis Samsung mobilnih telefona stavlja Vam na raspolaganje hardverske i softverske usluge na svim ostalim pametnim uređajima brenda Samsung.

Bilo da su Vašem A9 smatfonu potrebne zamena ekrana i zamena baterije ili popravka čitača SIM-a ali i dekodiranje, mi ćemo to izvršiti uspešno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy A9 (2018)

Samsung Galaxy A9 je pametni telefon modernog dizajna kojim dominiraju prostrani Super Amoled touchscreen ekran od 6.3 inča u Full HD rezoluciji (1080 x 2220 piksela) sa Gorilla Glass 5 zaštitom i aluminijumski okvir.

Galaxy A9 ima osmojezgarni procesor (4×2.2 GHz & 4×1.8 GHz), a za čuvanje podataka je dostupno 6/8 GB RAM i 64/128 GB interne memorije. Radi na operativnom sistemu Android  8.0 (Oreo), a kapacitet integrisane baterije mu je 3800 mAh.

Ako ste ljubitelj fotografija, A9 je pravi telefon za Vas jer poseduje neverovatnu četvorostruku primarnu kameru od 24 MP + 8 MP + 10 MP + 5 MP (sa 2x optičkim zumom i LED blicem). Ne treba zanemariti ni selfi kameru od 24 MP (HDR).

amsung a9 2018 zamena ekrana

Zamena ekrana na Samsung Galaxy A9

Ponekad je dovoljno samo jedno ispuštanje odnosno pad telefona na čvrstu ili neravnu podlogu da bi se slomio ekran Galaxy A9 pametnog uređaja.

Manja oštećenja mogu biti otklonjena zamenom prednjeg stakla što je znatno povoljnija varijanta od zamene ekrana, ali je pre bilo kakve intervencije stanje kvara potrebno izvršiti dijagnostikom.

Ukoliko je ekran telefona pukao i LCD delimično ili uopšte ne prikazuje sliku ili touchscreen uopšte ne reaguje na dodir ili ne reaguje podjednako u svim delovima ekrana, najverovatnije Vam je potrebna zamena ekrana na Samsung Galaxy A9.

Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy A9

Pad telefona ili udarac mogu prouzrokovati i slomljeno staklo smartfona, pa ukoliko LCD ekran prikazuje sliku i touchscreen normalno reaguje na dodir, problem ne iziskuje zamenu ekrana već bi trebalo da zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy A9 uspešno otkloni problem.

Nakon izvršene dijagnostike, ukoliko je moguće otkloniti poteškoće u radu na mobilnom telefonu samo zamenom stakla, treba je izvesti jer je ova intervencija uvek povoljnija varijanta od zamene celog ekrana.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Dekodiranje Samsung Galaxy A9

U našem servisu ovo je jedna od najčešće traženih intervencija. Kodiran tj. zaključan telefon je veoma čest problem ako uređaje kupujete preko neke mreže (MTS, Telenor, Vip) jer operateri na ovaj način žele da zadrže svoje korisnike.

Kodiran tj. zaključan Galaxy A9 ne može da radi u drugoj mreži  a za blokadu koju ima ćete saznati tek kada budete pokušali da ubacite SIM karticu nekog drugog operatera u telefon.

Jedini način da osposobite telefon za rad sa bilo kojim operaterom je otključavanje tj. dekodiranje Samsung Galaxy A9 mobilnog telefona.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A9

Oštećen čitač SIM kartice na Samsung Galaxy A9 – do ove situacije najčešće dolazi usled nepažnje, grubljeg rukovanja kao i korišćenja nekvalitetnog adaptera.

Telefon će Vas obavestiti o tome da SIM kartica nije registrovana kada ste je ubacili u ležište i to će znatno otežati rad osnovnih funkcija na pametnom uređaju.

Oštećeni čitač će onemogućiti pozivanje i primanje poziva na Vašem telefonu, pa je zbog toga popravka ili zamena čitača na Samsung Galaxy A9 neophodna i treba je izvršiti u što kraćem vremenskom roku.

Zamena ili popravka citaca SIM kartice na Samsung Galaxy A9 (2018)

Popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy A9

Korišćenje neadekvatnog punjača, grubo rukovanje punjačem, nedosledan napon struje, polivanje mobilnog uređaja tečnošću… Ovo su najčešći uzroci kvara na konektoru punjenja.

Ako primetite da telefon ne može da se dopuni a punjač je ispravan, trebalo bi da reagujete čim se ovakav problem javi jer su Vam u tom slučaju potrebne popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy A9.

Jedino otklanjanje ovakvog kvara će omogućiti da bez ikakvih smetnji ponovo dopunite Vaš telefon.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena kamere na Samsung Galaxy A9

Četvorostruka kamera Galaxy A9 modela takođe može biti oštećena padom telefona, udaracem ili trenjem o neravnu ili grubu površinu, a u nekim slučajevima čak može odjednom prestati da radi.

I prednja i zadnja kamera mobilnog telefona mogu se oštetiti ili pokvariti.

Jedini način da ponovo uživate u sjajnim fotografijama ovog pametnog uređaja je da mehanički oštećenu ili pokvarenu kameru uspešno sanirate tj. da se izvrši zamena kamere na Samsung Galaxy A9.

Zamena baterije na Samsung Galaxy A9

Primetili ste da se Vaš Galaxy A9 brzo prazni, sporo puni, uopšte ne može da se dopuni ili ne može da dosegne potpunih 100%? Ovi slučajevi obično su signal za neispravnu bateriju mobilnog uređaja.

Zamena baterije na Samsung Galaxy A9 mobilnom telefonu je u našem servisu veoma jednostavna servisna intervencija i realizuje se najčešće u roku od 24 sata.

Kako su baterije većine današnjih pametnih telefona integrisane pa tako i A9 modela, ne preporučujemo da sami pokušavate da je zamenite.

Zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy A9

zamena mikrofona ili slusalice na samsung galaxy a9

Da postoji kvar na mikrofonu A9 primetićete prilikom poziva ili uspostavljanja veze kada sagovornik na trenutke ili uopšte neće moći da Vas čuje.

Ako nakon poziva i uspostavljanja veze Vi ne čujete sagovornika ili je zvuk slab i nejasan, navedene poteškoće ukazivaće na kvar na slušalici A9 telefona.

Neispravan mikrofon ili slušalica najčešće su rezultat popuštanja konektora, ulaska vode u mikrofon, oštećenja usled pada…

Ako ste prepoznali jedan od navedenih problema, bez odlaganja su Vam potrebne zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy A9 mobilnom telefonu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ovo su najčešće intervencije koje pouzdano i rutinski obavljamo na Samsung Galaxy A9 telefonu u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Prilikom svake popravke ili zamene, koristimo kvalitetne rezervne delove koji će omogućiti Vašem Samsung Galaxy A9 mobilnom telefonu pouzdan rad.

Ukoliko niste u mogućnosti da lično dođete u naš servis, nudimo pogodnost slanja telefona kurirskom službom, a sam servis telefona biće gotov u najkraćem mogućem roku.

Cena popravke Samsung Galaxy A9 (2018)

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena