• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung Galaxy Beam i8530 dekodiranje

Samsung Galaxy Beam I8530 dekodiranje dostupno vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu (vidi mapu).

Prvi telefon sa ugrađenim projektorom stigao nam je iz kompanije Samsung – reč je o modelu Galaxy Beam. Ovaj telefon poseduje specijalan projektor koji je stanju da prikaže sve multimedijalne sadržaje iz ovog uređaja na skoro bilo kojoj površini. Ali osim ove zanimljivog dodatka, ovaj telefon se može pohvaliti i mogim drugim stvarima. Ovo je pre svega, jedan moćan Android smart telefon, sa snažnim dvojezgarnim procesorom i velikim 4-inčnim ekranom.

samsung galaxy beam i8530 dekodiranjeDelom zbog ovih karaktereistika, a delom zbog noviteta u vidu projektora, Samsung Galaxy Beam košta prilično mnogo. Trenutna maloprodajna cena kreće se oko 500 evra, što je prilična svota novca. Alternativa dolazi u vidu kupovine preko mobilnih operatera. Trentno se ovaj telefon može dobiti kod VIP mreže, pa čak i po ceni od 1 dinar.

Ako ste svoj Samsung Galaxy Beam kupili na ovaj način, računajte da je telefon zaključan na ovu mrežu. To praktično znači da nećete biti u mogućnosti da koristite telefon sa nekom drugom mrežom, ako vam ona iz bilo kojeg razloga više odgovara. Šta raditi onda? Rešenje je dekodiranje telefona.

Samsung Galaxy Beam i8530 dekodiranje

Samsung Galaxy Beam dekodiranje je praktično „otključavanje“ vašeg telefona i uklanjanje bilo kakvih zabrana u vidu korišćenja uređaja sa bilo kojom drugom mrežom.  Time se dobija telefon koji je potpuno identičan kao i maloprodajna verzija, a samo dekodiranje nije uopšte štetno po telefon. Za sve one koji žele da ostvare uštedu, kupovina preko operatera je najbolje rešenje, a dekodiranje telefona još više povećava njegovu funkcionalnost.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti i dekodiranje svih modela Samsung telefona.

Za više informacija i cenu za Samsung Galaxy Beam I8530 dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.

Za više informacija o ostalim našim uslugama pogledajte stranicu servis mobilnih telefona usluge.