• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung Galaxy Core Plus SM-G350 dekodiranje

Samsung Galaxy Core Plus SM-G350 dekodiranje od sada možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Osim usluge dekodiranja Doktor Mobil Vam može pomoći da rešite bilo koji problem koji se tiče hardvera ili softvera Vašeg mobilnog telefona.

samsung_galaxy_core_plusIz kompanije Samsung nam stiže Galaxy Core Plus SM-G350 koga karakteriše vrhunski dizajn. Lak je za nošenje, udoban za držanje i opremljen najmodernijim funkcijama. Procesor mu se sastoji od dva jezgra brzine 1.2 GHz i omogućiće Vam nesmetano korišćenje multimedijalnog sadržaja. Ekran je rezolucije 480 x 800 piksela, tj. 4.3 inča i na njemu ćete sasvim lepo moći da pratite svoje omiljene sadržaje.

Ugrađena memorija iznosi do 4 GB, a kada je u pitanju softver Samsung Galaxy Core Plus SM-G350 koristi Android 4.2 operativni sistem. Što se tiče karakteristika kamere, na prednjoj strani se nalazi kamera rezolucije o.3 megapiksela, dok je zadnja kamera rezolucije 5 megapiksela.

Samsung Galaxy Core Plus SM-G350 dekodiranje

Samsung Galaxy Core Plus SM-G350 je moguće kupiti preko mobilnog operatera Telenor i to već od 1 dinar. Ovakav telefon je zaključan na Telenor mrežu, i ne može da funkcioniše sa SIM karticama drugih mobilnih operatera. Ukoliko želite da Vaš Samsung Galaxy Core Plus SM-G350 kupljen preko Telenor mreže možete koristiti sa bilo kojom karticom, tada Vam je potrebno dekodiranje samsung telefona.

Samsung Galaxy Core Plus SM-G350 dekodiranje Vam nudi servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Nalazimo se u Beogradu (vidi mapu). Osim dekodiranja, nudimo Vam i kompletan servis hardvera i softvera telefona, ubacivanje srpskog menija, kao i programa poput GPS navigacije.

Ukoliko ste zainteresovani za Samsung Galaxy Core Plus SM-G350 dekodiranje slobodno nas pozovite na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.