Veoma korisnu operaciju dekodiranja Samsung E700 Galaxy E7 pametnog telefona u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete obaviti jednostavno i efikasno, pa ćete svoj smartfon moći da koristite sa mobilnim brojem po sopstvenom izboru. Uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona pružamo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Dekodiranje Samsung Galaxy E7 E700 u servisu Doktor MobilSamsung Galaxy E7 je kvalitetan i elegantan fablet koji pripada srednjem cenovnom razredu smartfona. Ovaj lep i dosta tanak uređaj dolazi sa 5.5-inčnim Super Amoled ekranom osetljvim na dodir u rezoluciji 720 x 1280 piksela.

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 4.4.4 (KitKat), a pokreće ga četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz, sa 2 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 64 GB. Kamere ovog modela imaju senzore od 5 MP (prednja) i 13 MP (primarna, sa autofokusom, LED blicem, panorama i HDR funkcijama), a integrisana baterija je kapaciteta 2950 mAh.

Dekodiranje Samsung Galaxy E7

Ako se ovaj pametni telefon kupi za keš u nekom mobil šopu, on naravno neće biti zaključan, ali će primerci telefona koji se nabave preko ugovora sa operaterima mobilne telefonije biti zaključani na mrežu dotičnog operatera i pre dekodiranja neće moći da rade na nekoj drugoj mreži.

Tako je uglavnom i sa mobilnim telefonima koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, pošto su i oni u velikom broju slučajeva zaključani na matičnu mrežu i ne mogu se koristiti sa brojem ili karticom nekog drugog operatera.

Ovaj problem bez ikakvih muka možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona vršimo pouzdano i bezbedno po uređaj.

Operaciju dekodiranja Samsung Galaxy E700 E7 mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno i u najkraćem vremenskom roku, nakon čega ćete bez ograničenja moći da ga koristite sa karticom bilo koje mreže u svetu.

Cena dekodiranja Samsung E700 Galaxy E7

Uslugu otključavanja smartfona Samsung Galaxy E7 u servisu Doktor Mobil pružamo po zaista pristupačnoj ceni. Ako biste voleli da imate konkretnije informacije o ceni ili roku za završetak ove operacije, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam pošaljite pisani upit popunjavajući podatke u formi koju ćete videti u sledećem pasusu.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Među brojnim specijalističkim uslugama koje uspešno pruža servis Doktor Mobil u Beogradu, osim dekodiranja Samsung telefona, tu su i kompletan hardverski i softverski servis Samsung mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena