Ukoliko se i Vama dogodilo da ste slučajno polomili staklo na svom „mobilnom ljubimcu“, ne očajavajte! Javite nam se, pa ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem za Vas rešiti kvalitetno i efikasno. Zamenu stakla na Samsung Galaxy E7 (E700) mobilnom telefonu obavićemo sigurno, pouzdano i garantovano bezbedno.

Zamena stakla na Samsung Galaxy E7Samsung Galaxy E7 je elegantan pametni telefon prepoznatljivog Galaxy dizajna sa velikim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranom dijagonale 5.5 inči HD rezolucije od 720 x 1280 piksela koji ima poznatu Gorilla Glass 4 zaštitu.

Ovaj fini smartfon srednjeg cenovnog ranga ima dobar ekran sa respektabilnom zaštitom, ali i na njemu može doći do oštećenja prednjeg stakla ako ga slučajno ispustite na čvrstu podlogu ili pretrpi direktan udarac u displej. Pri tome je važno da i nakon toga tačskrin reaguje na dodir i LCD daje sliku, jer se onda na telefonu može zameniti samo staklo.

Ako, pak, vidite da LCD ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, nažalost, zamena stakla neće biti od pomoći, već će morati da se promeni ceo ekran. Takođe, i ako tač skrin ne reaguje na dodir ili reaguje, ali ne u svim delovima ekrana, isto mora da se izvrši zamena ekrana na Samsung E700 Galaxy E7 mobilnom telefonu.

U boljoj opciji, kada ustanovite da je samo puklo ili napuklo staklo, a uređaj je funkcionalan, touchscreen normalno reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku – telefon može da se popravi zamenom samo prednjeg stakla.

Zamena stakla na Samsung Galaxy E7 E700

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu imamo sofisticiran alat i neophodno znanje i iskustvo da operaciju zamene stakla na Vašem smartfonu izvršimo stručno i kvalitetno.

Vaše je samo da uređaj donesete u servis, a naši profesionalno obučeni serviseri će operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy E7 mobilnom telefonu obaviti pouzdano, sigurno i garantovano bezbedno.

Budite uvereni da ćemo Vam ovu uslugu pružiti i u najkraćem mogućem roku (on zavisi jedino od trenutne gužve u servisu), nakon čega ćete svoj smartfon moći da koristite bez problema.

Cena zamene stakla na Samsung Galaxy E7 pametnom telefonu je svakako niža i povoljnija varijanta nego u slučaju da se mora promeniti kompletan ekran.

Za konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a ako tako više volite – možete nam i pisati putem forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored stručne i efikasne zamene stakla na mobilnom telefonu, servis Doktor Mobil je tu za Vas i ako Vam bude trebalo dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (otklanjanje različitih hardverskih ili softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena