Uspešno i efikasno dekodiranje zaključanih pametnih telefona je jedna od brojnih usluga koje svakodnevno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. To važi i za otključavanje Samsung Galaxy G850 Alpha mobilnog telefona jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Dekodiranje Samsung Galaxy G850 AlphaSamsung Galaxy Alpha je elegantno dizajniran pametni telefon sa metalnim okvirom i odličnim Super Amoled ekranom osetljivim na dodir dijagonale 4.7 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj kompaktni smartfon ima instaliran Android OS verzije 4.4.4 (KitKat) kojeg pokreće osmojezgarni procesor ukombinovan sa 2 GB RAM memorije, a tu je i 32 GB interne memorije (nažalost bez slota za microSD), kvalitetna primarna kamera od 12 MP sa LED blicem i dosta brzim autofokusom, 2.1 MP selfi kamera, kao i uklonjiva baterija kapaciteta 1860 mAh.

Dekodiranje Samsung Galaxy Alpha

Galaxy Alpha se može kupiti za keš u mobil šopovima, ali ako se uzme uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, uređaj će po svoj prilici biti zaključan, pa se pre dekodiranja može koristiti samo sa bojem tog operatera.

Tako je i sa primercima ovog smartfona koji se nabave ili dobiju iz inostranstva, jer su i oni uglavnom zaključani na mrežu matičnog operatera i treba ih dekodirati da bi radili sa mobilnom karticom neke druge mreže.

Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima pružamo efikasnu i pouzdanu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Iskusni i stručni serviseri koji kod nas rade će dekodiranje Samsung Galaxy G850 Alpha pametnog telefona obaviti sigurno i potpuno bezbedno po uređaj, a maksimalno ćemo se potruditi da Vam tu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy G850 Alpha

Dekodiranje smartfona Samsung Galaxy Alpha u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Za konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za izvođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko forme koju ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu, pored pomenutog dekodiranja Samsung telefona, kvalitetno i uspešno vrši i kompletan hardverski i softverski servis Samsung mobilnih telefona, kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena