Pouzdano profesionalno dekodiranje pametnog telefona Samsung Galaxy Grand Prime je usluga koju ćete u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu dobiti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta), a nakon toga ćete svoj mobilni uređaj moći da koristite sa mobilnom karticom ili brojem svake mreže u svetu.

Dekodiranje Samsung Galaxy Grand Prime – servis Doktor MobilSamsung Galaxy Grand Prime (G530) je kvalitetan pametni telefon iz srednjeg cenovnog razreda, fine završne obrade i dobre ergonomije, sa 5.0-inčnim ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 540 x 960 piksela.

Za dosta fluidan rad ovog smartfona zadužen je 64-bitni četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot za njeno povećanje do 64 GB), OS mu je Android 4.4.4 (KitKat), kamere sa senzorima od 8 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (selfi), a uklonjiva baterija dolazi sa kapacitetom od 2600 mAh.

Dekodiranje Samsung Galaxy Grand Prime

S obzirom da su mnogi mobilni telefoni zaključani (uglavnom su to modeli koji se uzmu uz potpisivanje ugovora sa nekim operaterom mobilne telefonije, npr. Galaxy Grand Prime se trenutno tako nudi u MTS-u), potrebno ih je dekodirati da bi mogli da se koriste u mreži bilo kojeg drugog operatera.

Ustaljena je praksa da pružaoci mobilnih usluga zaključavaju mobilne uređaje (oni to, naravno, čine, da bi svoje korisnike što duže zadržali u svojoj mreži) i to važi i za domaće i za inostrane operatere.

Međutim, Vi ne morate da imate takvu blokadu na svom smartfonu, jer operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil u Beogradu za Vas možemo da je uklonimo stručno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Izvolite, donesite nam ili pošaljite svoj zaključan telefon u naš servis, a naši iskusni i dobro obučeni serviseri će postupak dekodiranja Samsung Galaxy Grand Prime mobilnog telefona uraditi sigurno, pouzdano i u zaista najkraćem roku koji bude moguć.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy Grand Prime

Otključavanje Samsung Galaxy Grand Prime smartfona u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako biste voleli da unapred imate konkretnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona, najbolje bi bilo da nam pošaljete pisani upit putem formulara u nastavku teksta ili da nas pozovete na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Usluga dekodiranja Samsung telefona samo je jedna od brojnih specijalističkih intervencija koje uspešno radimo u servisu Doktor Mobil u Beogradu, jer kvalitetno i efikasno vršimo i zamenu baterije na mobilnom telefonu i kompletan servis Samsung mobilnih telefona (pouzdano otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema na Samsung smartfonima).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena