Svaki pametni telefon koji je zaključan na mrežu nekog mobilnog operatera potrebno je otključati ili dekodirati da bi mogao da se koristi sa brojem ili karticom bilo koje mreže u svetu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu dekodiranja Samsung Galaxy J1 J100 i J1 J120 (2016) mobilnih telefona pružamo pouzdano, efikasno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Samsung Galaxy J1 (J100, J120) – Doktor MobilSamsung Galaxy J1 J100 i Samsung Galaxy J1 J120 (2016) su pametni telefoni iz Samsungove cenovno pristupačnije J serije. Starija verzija J100 ima TFT ekran osetljiv na dodir dijagonale 4.3 inči u rezoluciji 480 x 800 piksela, Dual-core procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz koji je, uz asistenciju 512 MB RAM memorije, odgovoran za rad OS Android verzije 4.4.4 (KitKat), za podatke i aplikacije opredeljeno je 4 GB interne memorije koja se može povećati microSD karticom, a baterija je kapaciteta 1850 mAh.

Kamere na oba uređaja imaju senzore od 2 MP (selfi) i 5 MP (leđna), dok verzija ovog smartfona J120 iz 2016. dolazi sa Super Amoled tačskrin ekranom od 4.5 inči (iste rezolucije), četvorojezgarnim procesorom na 1.3 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot), OS Android 5.1.1 (Lollipop) i baterijom kapaciteta 2050 mAh.

Dekodiranje Samsung Galaxy J1 J100 i J1 J120 (2016)

Ove pametne telefone mogli ste, uz gotovinsko plaćanje, kupiti u prodavnicama mobilnih telefona, a oni koji su svoj smartfon nabavili putem potpisivanja ugovora sa nekim operaterom mobilne telefonije, verovatno su otkrili da je uređaj zaključan i da se ne može koristiti sa karticom neke druge mreže.

Tako je i sa primercima ovih modela telefona koji se nabave ili dobiju iz inostranstva, pošto su i oni često zaključani na matičnu mrežu i treba ih dekodirati da bi mogli da se koriste sa svakom mobilnom karticom ili brojem.

Srećom, Vi ovaj problem vrlo lako i jednostavno možete rešiti – potrebno je samo da svoj uređaj donesete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde vršimo profesionalnu operaciju dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Uslugu otključavanja Samsung Galaxy J1 J100 ili J1 J120 (2016) pametnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a takođe ćemo dati sve od sebe da taj postupak završimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy J1 J100 i J1 J120 (2016)

Operaciju dekodiranja smartfona Samsung Galaxy J1 J100 i J1 J120 (2016) u našem servisu vršimo po pristupačnoj ceni. Ako Vam trebaju preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, bilo bi dobro da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim opisane usluge dekodiranja Samsung telefona, servis Doktor Mobil kvalitetno radi i kompletan hardverski i softverski servis Samsung mobilnih telefona, a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena