U slučaju da Vam je potrebna zamena ekrana na Samsung Galaxy J1 J100 mobilnom telefonu – najsigurnije što možete da uradite je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i prepustite posao pravim profesionalcima. Stručni serviseri koji kod nas rade će displej na Vašem smartfonu zameniti pouzdano i bezbedno, a Vi ćete biti zadovoljni što ste problem rešili jednostavno i bez nerviranja. Naravno, ako niste iz Beograda, pošaljite nam telefon nekom od kurirskih službi i mi ćemo Vaš problem rešiti jednako kvalitetno.

Samsung Galaxy J1 J100 – zamena ekranaSamsung Galaxy J1 J100 je lagan i kompaktan pametni telefon snažne građe, sa kapacitivnim tač skrin TFT ekranom od 4.3 inča, rezolucije 480 x 800 piksela.

Procesor sa dva jezgra takta do 1,2 GH i 512 MB radne memorije odgovoran je za rad OS Android 4.4.4 (KitKat). Kapacitet interne memorije je 4 GB, sa mogućnošću povećanja memorijskim microSD karticama. Prednja kamera je rezolucije 2MP, dok zadnja, glavna kamera rezolucije 5MP sa autofokusom i LED blicem, nudi HD video snimanje (720p). Ovaj telefon poseduje Li-Ion bateriju kapaciteta 1850 mAh, sa mogućnošću korišćenja režima maksimalne uštede energije (isključuje sve osim osnovnih funkcija).

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J1 J100

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J1 mobilnom telefonu je stvar koja će Vam biti potrebna ako ste telefon ispustili i ako mu je tom prilikom oštećen ekran. Da se baš to dogodilo biće Vam jasno po tome što displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tač skrin (touchscreen) ne reaguje na dodir.

Ovaj problem je nešto što u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil rešavamo uspešno i pouzdano. Zamenu displeja na Vašem Samsung Galaxy J1 telefonu ćemo obaviti stručno, sigurno i potpuno bezbedno po telefon, nakon čega ćete ga sa zadovoljstvom koristiti kao što ste to mogli i pre oštećenja.

Dođite kod nas i uverite se u kvalitet usluge i profesionalnost! Svojski ćemo se potruditi da ovu popravku uradimo i u najkraćem mogućem roku i da Vi što manje čekate, jer znamo da su zadovoljni klijenti naša najbolja reklama.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy J1 J100

U našem servisu cena zamene ekrana na Samsung Galaxy J1 smartfonu je povoljna. Ukoliko želite da unapred dobijete detaljnije informacije o ceni i roku za zamenu ekrana, najsigurnije je da nas pozovete na telefone servisa Doktor Mobil ili nam jednostavno pišite putem ovog formulara:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)

Zamena ekrana je samo jedna od naših usluga – u servisu Doktor Mobil uspešno radimo i dekodiranje Samsung telefona, a takođe i kompletan servis Samsung mobilnih telefona koji podrazumeva različite hardverske ili softverske popravke na Samsung smartfonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena