Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas obavi sve neophodne intervencije na Samsung Galaxy J4 Plus pametnom telefonu.

Servis Samsung mobilnih telefona obezbediće Vam i mnogobrojne hardverske i softverske usluge na svim ostalim pametnim uređajima brenda Samsung.

Sada ćemo Vas upoznati sa nekima od najčešćih intervencija na Galaxy J4 Plus u našem servisu, kao što su dekodiranje, zamena ekrana, zamena baterije, popravka čitača SIM-a…

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy J4 Plus

zamena stakla j4 plus

Samsung Galaxy J4 Plus je pristupačan telefon pristojnih karakteristika. Poseduje slot za dve SIM kartice a IPS LCD ekran ovog telefona dimenzija 6.0 inča ga izdvaja od osnovnog J4 modela.

Poseduje primarnu kameru od 13 MP i selfi kameru od 5 MP. Za skladištenje podataka dostupno je 2/3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije.

Galaxy J4+ radi na platformi Android 8.1 (Oreo) a kapacitet baterije iznosi 3300 mAh.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J4 Plus

samsung j4 plus zamena ekrana

Slomljeni ekran Galaxy J4 Plus pametnog uređaja može uslediti nakon različitih mehaničkih oštećenja kao što su: pad na čvrstu podlogu, direktan udarac, nošenje telefona u torbi ili džepu pored oštrih predmeta…

Ukoliko su nastala manja oštećenja, ona se mogu otkloniti zamenom prednjeg stakla što predstavlja povoljniju varijantu od zamene ekrana.

Ukoliko je ekran telefona pukao a primećujete da LCD delimično ili uopšte ne prikazuje sliku ili touchscreen uopšte ne reaguje na dodir ili ne reaguje podjednako u svim delovima ekrana, potrebna Vam je zamena ekrana na Samsung Galaxy J4 Plus.

Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy J4 Plus

Pad telefona ili udarac mogu prouzrokovati i slomljeno staklo smartfona, pa ukoliko LCD ekran prikazuje sliku i touchscreen normalno reaguje na dodir, problem ne iziskuje zamenu ekrana već bi trebalo da zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy J4 uspešno otkloni problem.

Nakon izvršene dijagnostike, ukoliko je moguće otkloniti poteškoće u radu na mobilnom telefonu samo zamenom stakla, treba je izvesti jer je ova intervencija uvek povoljnija varijanta od zamene celog ekrana.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Dekodiranje Samsung Galaxy J4 Plus

Kodiran tj. zaključan telefon je metod koji koriste gotovo svi operateri (MTS, Telenor, Vip) kako bi zadržali svoje korisnike.

Ukoliko je kodiran, Vaš Galaxy J4 Plus neće moći da radi u drugoj mreži a blokada će postati vidljiva tek kada budete pokušali da ubacite SIM karticu nekog drugog operatera u telefon.

Jedini način da se kodiran telefon osposobi za rad sa bilo kojim operaterom je dekodiranje Samsung Galaxy J4 Plus mobilnog telefona.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy J4 Plus

Oštećen čitač SIM kartice na Samsung Galaxy J4 Plus – nepažnja, grublje rukovanje i korišćenje nekvalitetnog adaptera mogu vrlo lako dovesti do ovog kvara.

Kada ubacite SIM karticu u telefon, dobićete obaveštenje o tome da SIM kartica nije registrovana, a kao posledicu ćete imati to da Vaš Samsung J4 Plus ne može da uđe u mrežu.

Oštećeni čitač će onemogućiti pozivanje i primanje poziva na Vašem telefonu, pa je zbog toga popravka ili zamena čitača na Samsung Galaxy J4 Plus jedino rešenje.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy J4 Plus

Primetili ste da telefon ne može da se napuni, a punjač je ispravan ? Jedan od mogućih uzroka je neispravan konektor punjenja.

Kvar na konektoru punjenja može biti izazvan korišćenjem neadekvatnog punjača, grubim rukovanje punjačem ili nezavisno od ljudskog faktora, zbog nedoslednog napona struje.

Popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy J4 Plus će otkloniti ovakav problem.

Zamena kamere na Samsung Galaxy J4 Plus

Kao i sve ostale komponenete, i kamera se može oštetiti padom telefona, udaracem ili trenjem o drugu neravnu ili grubu površinu, a čak u nekim slučajevima može odjednom i prestati da radi.

prednja i zadnja kamera mobilnog telefona mogu se oštetiti ili pokvariti.

Sanacija neispravne kamere (bilo da je pokvarena ili mehanički oštećena) iziskuje da se obavi zamena kamere na Samsung Galaxy J4 Plus.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena baterije na Samsung Galaxy J4 Plus

Primetili ste da se Vaš Galaxy J4 Plus brzo prazni, sporo puni, uopšte ne može da se dopuni ili ne može da dosegne potpunih 100%? Ovi slučajevi obično su signal za neispravnu bateriju mobilnog uređaja.

U ređim situacijama ovo može da bude vezano i za neispravan konektor punjenja.

samsung zamena baterije

Kako su baterije većine današnjih pametnih telefona integrisane, ne preporučujemo da sami pokušavate da je zamenite. Suviše smo puta videli dodatna oštećenja na telefonu kada su vlasnici pokušali sami da zamene integrisanu bateriju, gledajući YouTube video.

To najčeće uopšte nije tako lako kao što izgleda, za nekoga ko nije iskusan u tom poslu! Dovoljno je da zakačite jedan konektor na matičnoj ploči i već je problem mnogo veći i ozbiljniji nego što je bio.

Zamena baterije na Samsung Galaxy J4 Plus mobilnom telefonu je u našem servisu veoma jednostavna servisna intervencija i realizuje se u najkraćem vremenskom roku.

Zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J4 Plus

samsung j4 plus mikrofon

Sagovornik Vas prilikom poziva ili uspostavljanja veze ne čuje? Ovo je gotovo sasvim sigurno kvar na mikrofonu na J4 Plus telefonu.

Nakon poziva i uspostavljanja veze Vi ne čujete sagovornika odnosno zvuk je slab i nejasan? Ovo su obično simptomi kvara na slušalici J4 Plus telefona.

Neispravan mikrofon ili slušalica najčešće su rezultatovani popuštanjem konektora, ulaskom vode u mikrofon, oštećenjem usled pada telefona…

Ponekad mikrofon jednostavno otkaže sam od sebe, kao što može da se desi i bilo kojoj drugoj komponenti, mada bismo iz iskustva rekli da tu najčešće učestvuje i ljudski faktor.

Ako ovi problemi ometaju Vaš smartfon u svakodnevnom funkcionisanju, potrebna je zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J4 Plus mobilnom telefonu.

Zamena zadnjeg stakla (poklopca baterije) na Samsung Galaxy J4 Plus

Kao i u većini gore navedenih slučajeva, i ovde pad ili udarac telefona može dovesti do mehaničkog oštećenja zadnjeg stakla ili poklopca baterije. Nema značaja to da li su leđa telefona napravljena od stakla ili plastike jer se posledice uvek javljaju u vidu polomljenih leđa telefona.

Za razliku od drugih kvarova, slomljeno zadnje staklo (poklopac baterije, zadnji poklopac) neće dovesti do smetnji u funkcionisanju telefona, ali je iz estetskih razloga opravdano zameniti ga čim se desi ovakva nezgoda.

Zbog toga i postoji zamena zadnjeg stakla (poklopca baterije) na Samsung Galaxy J4 Plus telefonu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ovo su najčešće intervencije koje rutinski i bezbedno obavljamo na Samsung Galaxy J4 Plus telefonu u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Možete se opustiti jer će prilikom svake popravke ili zamene, Vaš Samsung Galaxy J4 Plus biti opremljen kvalitetnim rezervnim delovima što će telefonu obezbediti pouzdan rad.

Ako niste u mogućnosti da lično dođete u naš servis, nudimo pogodnost slanja telefona kurirskom službom, a sam servis telefona biće gotov u najkraćem mogućem roku, u zavisnosti od konkretnog tipa usluge koja Vam je porebna.

Cena popravke Samsung Galaxy J4 Plus

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena