• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung Galaxy Mini 2 dekodiranje

Samsung Galaxy Mini 2 dekodiranje – u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete obaviti dekodiranje Samsung Galaxy Mini 2 S6500 mobilnog telefona.

Prošle godine stigao je naslednik Samsungovog kompaktnog Android telefona Galaxy Mini, jednostavno nazvan Galaxy Mini 2 (sa oznakom S6500). U odnosu na prethodnika, novi model nudi nešto veći ekran, kao i snažnije komponente. Ovo je odličan uređaj za sve one koji se odlučuju za svoj prvi smart telefon, a pritom žele jednostavnost i male dimenzije telefona.

samsung galaxy mini 2 dekodiranje

Samsung Galaxy Mini odlikuje i prilično povoljna cena, koja još više dolazi do izražaja kada se ovaj telefon kupuje preko mobilnih operatera. U našoj zemlji nude ga VIP i Telenor, a tamo je dostupan po nižoj ceni od maloprodajne, pa čak i za 1 dinar. Naravno, konkretan iznos zavisi od izabrane postpaid tarife.

Da bi osigurali da se telefon koristi samo u njihovoj mreži, operateri se često odlučuju na zaključavanje uređaja iz svoje ponude. Zaključan telefon ne može da se koristi sa bilo kojom drugom mrežom sem izabrane. Međutim, ovaj problem se jednostavno rešava procedurom koja se naziva dekodiranje. Takođe je prisutan i izraz „otključavanje“, koji se takođe odnosi na pomenutu proceduru.

Samsung Galaxy mini 2 dekodiranje

Dekodiranje Samsung Galaxy Mini 2 je najbolje rešenje da vaš telefon sa mreže bude funkcionalan za svaku SIM karticu, bilo kog operatera. Ova usluga dostupna vam je u Beogradu, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Ubrzo nakon dekodiranja, dobija se telefon koji se apsolutno ni po čemu razlikuje od maloprodajne, već otljučane verzije, a pritom je mnogo jeftiniji.

Za više informacija i cenu za Samsung Galaxy Mini 2 dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu. Naravno, radimo i dekodiranje ostalih Samsung telefona.

Prodajete ovaj telefon? Doktor Mobil vrši i otkup mobilnih telefona po povoljnim cenama, kontaktirajte nas za više detalja.