Samsung Galaxy Note 2 dekodiranje

Samsung Galaxy Note 2 dekodiranje – servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža uslugu dekodiranja Galaxy Note 2 N7100 mobilnog telefona. U zavisnosti od mreže na kojoj je zaključan N7100 se otključava odmah na licu mesta ili u toku dana.

Nakon vrlo uspešnog prethodnika, kompanija Samsung predstavila je tržištu Galaxy Note II (N7100). Prvobitni model je praktično uspostavio sasvim novu kategoriju na tržištu mobilnih uređaja zvanu „fablet“, gde se spajaju najbolji elemente telefona i tableta. Ovaj neobičan spoj pokazao se toliko uspešnim da su ubrzo zatim i ostale kompanije počele da razmišljaju u tom pravcu. Ipak, i pored konkurencije, Samsung i dalje ostaje najpopularniji izbor u ovom segmentu.

Samsung Galaxy Note 2 dekodiranjeNovi model poseduje Super AMOLED ekran dijagonale 5,5 inča sa odličnom HD rezolucijom. Snažan četvorojezgarni procesor sa lakoćom obavlja sve zadatke i u kombinaciji sa Android operativnim sistemom Jelly Bean čini da ovaj telefon bude pravi multimedijalni uređaj. Međutim, osim veličine ekrana, ono što Note II najviše izdvaja od ostalih uređaja je upotreba specijalne olovke, tzv. „stajlusa“ koji je integralni deo telefona i nudi mnogo mogućnosti u njegovom radu.

Samsung Galaxy Note 2 dekodiranje

Samsung Galaxy Note II je dostupan i preko mobilnog operatera Telenor, po mnogo povoljnijoj ceni u odnosu na maloprodaju. Ovo je svakako bolji način da dođete do uređaja koji je u samom vrhu ponude ne samo Samsunga već i među svim Android telefonima. U zavisnosti od odabranog tarifnog profila, cena ovog telefona se kreće već od 1 dinar. Međutim, u tom slučaju ograničeni ste na operatera i nećete moći da koristite telefon sa karticom neke druge mreže. Tada vam je potrebno dekodiranje ili otključavanje telefona. Ova usluga vam je dostupna u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, gde se obavlja na licu mesta ili najkasnije u roku od 24 časa.

Na ovaj način imaćete potpunu kontrolu nad vašim uređajem. Samsung Galaxy Note 2 dekodiranje vam omogućava da ne budete ograničeni na usluge samo jedne mreže. Moći ćete da koristite karticu nekog drugog operatera, ako vam iz bilo kojeg razloga oni više odgovaraju. Rezultat je otključan telefon koji ima potpuno iste mogućnosti kao i višestruko skuplja maloprodajna verzija.

Za više informacija i cenu dekodiranja pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button