Samsung Galaxy S3 mini dekodiranje

Samsung Galaxy S3 mini dekodiranje – Doktor Mobil servis mobilnih telefona u Beogradu pruža uslugu dekodiranja mobilnog telefona i8190 poznatijeg kao Galaxy S3 mini. Dekodiranje se obavlja na licu mesta u našem servisu.

Nije prošlo dugo od kako je predstavljen Samsungov vodeći telefon, Galaxy S3, a već se pojavila i njegova umanjena verzija, jednostavno nazvana Samsung  Galaxy S3 Mini. Za sve one kojima je prvobitni model bio prevelik (ili preskup), dolazi verzija kompaktnih dimenzija koja obećava Galaxy iskustvo u pakovanju lakšem za rukovanje. Maloprodajna cena ovog telefona se kreće oko 300 evra, što je u poređenju sa većim modelom, mnogo povoljnije i prihvatljivije rešenje.

Samsung Galaxy S3 mini dekodiranje

Ekran ovog sjajnog telefona koristi istu Super AMOLED tehnologiju koja karakteriše veći S3. Dijagonala od 4 inča predstavlja odličnu podlogu za sve vaše multimedijalne potrebe, dok u isto vreme njegova kompaktnost predstavlja plus za sve one koji ne vole telefone sa velikim ekranima koji se u poslednje vreme sve više pojavljuju. Sa tehničkog aspekta, Samsung Galaxy S3 Mini predstavlja malo slabiju verziju većeg modela, dok s druge strane ne zaostaje u izboru operativnog sistema. Mini koristi istu verziju Android operativnog sisema – 4.1 Jellybean, što je odlična vest. Ako vas zanima više podata o ovom telefonu možete pročitati na ovom linku.

Telefon se može naći i kod mobilnog operatera Telenor, što potencijalno može značiti veliku uštedu u odnosu na maloprodajnu verziju. Zavisno od tarife, cena ovog uređaja se kreće već od 1 dinar. Međutim, ako se opredelite na kupovinu telefona uz paket, računajte na to da će telefon biti zaključan na tu mrežu i nećete moći da ga koristite sa nekom drugom karticom. Tada vam je potrebno dekodiranje mobilnog telefona. Ova usluga vam je dostupna u  servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Samsung Galaxy s3 mini dekodiranje

Usluga je relativno jednostavna i obavlja se na licu mesta. Ubrzo zatim imaćete potpunu kontrolu nad vašim uređajem, i moći ćete da ga koristite sa karticom bilo kog drugog operatera. Rezultat otključavanja je telefon niže cene koji ima sve mogućnosti kao i skuplja maloprodajna verzija.

Za više informacija i cenu za Samsung Galaxy S3 Mini dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button