Samsung Galaxy S4 i9505 dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Možete nas pronaći u našem servisu u Beogradu, gde nudimo kompletan servis za hardver i softver vašeg telefona.

Kompanija Samsung nedavno je predstavila Galaxy S4, najnoviji dodatak Galaxy S kolekciji smart telefona. Reč je uređaju o kome se dosta pričalo i pre njegovog zvaničnog predstavljanja, svakako s razlogom. Ovaj telefon objedinjuje u sebi sve ono najbolje što Samsung trenutno nudi na polju Android telefona. Tu je fantastičan HD ekran dijagonale 5 inča, snažni procesori od četiri ili osam jezgara, kao i najnovija verzija Android operativnog sistema, Jelly Bean.

samsung galaxy s4 i9505 dekodiranjeZa potrebe različitih tržišta, Samsung je lansirao nekoliko verzija Galaxy S4, koje se razlikuju prvenstveno po procesorima, kao i nekoliko drugih bitnih stvari. Jedna od tih verzija je i Galaxy S4 i9505, internacionalni model koji koristi Qualcomm Krait 300 procesor od 1,9 GHz sa četiri jezgara. Naravno, kao i kod drugih S4 telefona, tu su mnoštvo funkcija koje čine ovaj model jednim od trenutno najpopularnijih smart telefona. Između ostalog, tu je upravljanje telefonom gestovima ruke, pauziranje video snimka kada telefon detektuje da je korisnik skrenuo pogled, kontrolisanje televizora preko infracrvenog porta, i mnoge druge impresivne funkcije.

Osim u maloprodaji, Galaxy S4 i9505 dostupan je i preko mobilnih operatera, i to čak već od 1 dinar. Ovo predtavlja ogromnu uštedu  u odnosu na maloprodajnu cenu, koja je prilično visoka, imajući u vidu da se radi o vrlo naprednom smart telefonu. Doduše, ako ste svoj Samsung Galaxy S4 i9505 kupili preko mreže, nećete biti u mogućnosti da takav telefon koristite sa nekim drugim mobilnim operatorom.

Samsung Galaxy S4 i9505 dekodiranje

Da biste telefon mogli da koristite sa SIM karticama drugih mreža, sve što vam je potrebno jeste dekodiranje telefona. U prilici smo da vam ponudimo ovu uslugu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Samsung Galaxy S4 i9505 dekodiranje  je jednostavna procedura koja otključava vaš telefon, tj. skida blokadu postavljenu od strane operatera. Posetite nas u našem servisu, ili ako niste u mogućnosti lično da dođete, možete nam vaš telefon poslati i kurirskom službom.

Za više informacija i cenu za Samsung Galaxy S4 i9505 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena