Samsung Galaxy S6 edge i S6 edge plus – dekodiranje

Zašto dekodirati mobilni telefon Samsung Galaxy S6 edge ili Samsung Galaxy S6 edge plus? Zato što Vam to pruža dodatnu mogućnost da možete da ga koristite sa svakom mobilnom karticom i u svakoj državi sveta. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu da Vam ovu uslugu pruži kvalitetno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku. Nalazimo se u Beogradu, izvolite, dođite kod nas ili nam svoj smartfon pošaljite nekom od kurirskih službi – i računajte da je stvar sigurno rešena.

Dekodiranje Samsung Galaxy S6 edge i S6 edge+Samsung Galaxy S6 edge i Samsung Galaxy S6 edge+ su pametni telefoni novije generacije (2015), premijum kvaliteta i jedinstvenog dizajna, namenjeni korisnicima sa malo dubljim džepom.

Karakterišu ih izvrsni kapacitivni Super Amoled tačskrin ekrani sa zakrivljenim ivicama u Quad HD rezoluciji (1440 x 2560 piksela) i dijagonalom 5.1“ (kod modela S6 edge) i 5.7“ (na modelu S6 edge+), zaštićeni Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Osim značajne razlike u veličini ekrana, ova dva modela imaju uglavnom podudarne ostale karakteristike: OS Android 5.0.2/5.1.1 (Lollipop), osmojezgarni procesor uparen sa 3, odnosno 4 GB RAM memorije, 32/64 GB interne memorije, odličnu primarnu 16 MP kameru sa optičkom stabilizacijom slike i podrškom za 4K video i takođe izvrsnu širokougaonu selfi kameru od 5 MP, kao i integrisane baterije kapaciteta 2600 mAh (S6 edge) i 3000 mAh (S6 edge+).

Dekodiranje Samsung Galaxy S6 edge G925F i Samsung Galaxy S6 edge+ G928F

Ovi sjajni pametni telefoni mogu se za keš kupiti u specijalizovanim prodavnicama mobilnih telefona, a mogu se nabaviti i uz ugovor sa nekim od domaćih operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), ali će u ovom drugom slučaju po svoj prilici biti zaključani za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera.

Tako će u najvećem broju slučajeva biti i sa telefonima koji se kupe ili dobiju iz inostranstva, jer su i oni najčešće zaključani za korišćenje isključivo u mreži matičnog operatera.

To za Vas, naravno, neće biti nikakav problem, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil svoj smartfon možete dekodirati sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona Samsung Galaxy S6 edge ili Samsung Galaxy S6 edge+ naš tim stručnih servisera za Vas će obaviti profesionalno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti jedino od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy S6 edge i Samsung Galaxy S6 edge+

Cena dekodiranja smartfona Samsung Galaxy S6 edge i S6 edge+ u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ove operacije ili roku za njeno izvođenje, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili nam pišete preko formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil Vam stoji na usluzi i ako Vam, pored dekodiranja Samsung telefona, bude potreban servis Samsung mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button