Zašto dekodirati mobilni telefon Samsung Galaxy S6 edge ili Samsung Galaxy S6 edge plus? Zato što Vam to pruža dodatnu mogućnost da možete da ga koristite sa svakom mobilnom karticom i u svakoj državi sveta. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu da Vam ovu uslugu pruži kvalitetno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku. Nalazimo se u Beogradu, izvolite, dođite kod nas ili nam svoj smartfon pošaljite nekom od kurirskih službi – i računajte da je stvar sigurno rešena.

Dekodiranje Samsung Galaxy S6 edge i S6 edge+Samsung Galaxy S6 edge i Samsung Galaxy S6 edge+ su pametni telefoni novije generacije (2015), premijum kvaliteta i jedinstvenog dizajna, namenjeni korisnicima sa malo dubljim džepom.

Karakterišu ih izvrsni kapacitivni Super Amoled tačskrin ekrani sa zakrivljenim ivicama u Quad HD rezoluciji (1440 x 2560 piksela) i dijagonalom 5.1“ (kod modela S6 edge) i 5.7“ (na modelu S6 edge+), zaštićeni Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Osim značajne razlike u veličini ekrana, ova dva modela imaju uglavnom podudarne ostale karakteristike: OS Android 5.0.2/5.1.1 (Lollipop), osmojezgarni procesor uparen sa 3, odnosno 4 GB RAM memorije, 32/64 GB interne memorije, odličnu primarnu 16 MP kameru sa optičkom stabilizacijom slike i podrškom za 4K video i takođe izvrsnu širokougaonu selfi kameru od 5 MP, kao i integrisane baterije kapaciteta 2600 mAh (S6 edge) i 3000 mAh (S6 edge+).

Dekodiranje Samsung Galaxy S6 edge G925F i Samsung Galaxy S6 edge+ G928F

Ovi sjajni pametni telefoni mogu se za keš kupiti u specijalizovanim prodavnicama mobilnih telefona, a mogu se nabaviti i uz ugovor sa nekim od domaćih operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), ali će u ovom drugom slučaju po svoj prilici biti zaključani za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera.

Tako će u najvećem broju slučajeva biti i sa telefonima koji se kupe ili dobiju iz inostranstva, jer su i oni najčešće zaključani za korišćenje isključivo u mreži matičnog operatera.

To za Vas, naravno, neće biti nikakav problem, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil svoj smartfon možete dekodirati sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona Samsung Galaxy S6 edge ili Samsung Galaxy S6 edge+ naš tim stručnih servisera za Vas će obaviti profesionalno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti jedino od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy S6 edge i Samsung Galaxy S6 edge+

Cena dekodiranja smartfona Samsung Galaxy S6 edge i S6 edge+ u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ove operacije ili roku za njeno izvođenje, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili nam pišete preko formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis Doktor Mobil Vam stoji na usluzi i ako Vam, pored dekodiranja Samsung telefona, bude potreban servis Samsung mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena