Samsung Galaxy S6810 Fame dekodiranje

Samsung Galaxy S6810 Fame dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Brzo i jednostavno dekodiramo telefone sa mreže, čime im se vraća njihova potpuna funkcionalnost.

samsung galaxy fame dekodiranjeKompanija Samsung jedan je od proizvođača sa najvećom ponudom smart telefona, koja obuhvata širok izbor, kako naprednih, tako i onih jednostavnijih, pristupačnijih modela. U ovu drugu grupu spada Galaxy S6810 Fame, prvi put predstavljen početkom ove godine. Ono što se prvo da primetiti su kompaktne dimenzije uređaja, sa ekranom dijagonale 3,5 inča.

Unutar telefona krije se procesor od 1 GHz, koji predstavlja uobičajen izbor za ovu klasu telefona. Telefon koristi jednu od najnovijih verzija Androida, Jelly Bean. Što se cene tiče, Galaxy S6810 Fame u maloprodaji košta oko 200 evra, a takođe se može naći i u ponudi mobilnih operatera Vip i Mts. Na ovaj način, možete da dođete do novog Galaxy S6810 Fame već za 1 dinar.

Naravno, kao što to inače biva, takav telefon je zaključan. Dakle, nećete biti u mogućnosti da telefon sa mreže koristite sa SIM karticama nekog drugog operatera. Ovo je prilično česta praksa operatera, koji na taj način žele da se osiguraju da se telefon koristi samo unutar njihove mreže. Srećom, ovo ograničenje se može jednostavno ukloniti procedurom zvanom dekodiranje telefona.

Samsung Galaxy S6810 Fame dekodiranje

Samsung Galaxy S6810 Fame dekodiranje, takođe poznato i pod nazivom „otključavanje“ zapravo predstavlja skidanje blokade postavljene od strane mobilne mreže u kojoj je telefon prvobitno kupljen.

Kontaktirajte nas

U servisu Doktor Mobil rado ćemo vam pomoći da otključate vaš telefon, koji se potom ni po čemu ne razlikuje od maloprodajne verzije, koja se odlikuje potpunom funkcionalnošću za sve mreže. Pronađite nas u našem servisu u  Beogradu, a takođe možete nam vaš telefon poslati i preko kurirske službe.

Za više informacija i cenu za Samsung Galaxy S6810 Fame dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button