Trenutno jedan od najpopularnijih mobilnih telefona u svetu, Samsung Galaxy S3 je već posle 2 meseca od kako je zvanično pušten u prodaju uspeo da postane najprodavaniji telefon na svetu sa neverovatnih 10 miliona primeraka!

Snažni četvorojezgarni procesor, 1 gigabajt RAM memorije, HD Super AMOLED ekran i mogućnost ažuriranja na najnoviju verziju Android operativnog sistema samo su neke od mnogobrojnih karakteristika koje čine ovaj telefon samim vrhom ponude, ne samo kompanije Samsung, već i vrhom ponude među svim proizvođačima smart telefona.

samsung galaxy s3 dekodiranje

Dostupan u plavoj i beloj boji, Samsung Galaxy S3 zadovoljava različite ukuse i sve estetske standarde. Ekran dijagonale 4,8 inča (12 cm) pruža odlične performanse, kako kod svakodnevne upotrebe, tako i kod zahtevnijih multimedijalnih sadržaja, gde kvalitet ovog ekrana zaista dolazi do punog izražaja.

Uporedo sa početkom prodaje u svetu, ovaj telefon se našao i u ponudi domaćih operatera. Možete ga dobiti uz ugovornu obavezu od dve godine i mesečnu otplatu. Na ovaj način ostvarujete uštedu u odnosu na punu maloprodajnu cenu koja trenutno iznosi oko 700 evra za model sa 32 GB interne memorije.

Međutim, nećete biti u mogućnosti da koristite telefon na nekoj drugoj mreži. U tom slučaju vam je potrebno dekodiranje telefona.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona će vam u tome pomoći. Vršimo dekodiranje Samsung Galaxy S3 mobilnog telefona, postupak dekodiranja najčešće ne traje dugo i završava se na licu mesta za 15-ak minuta. Na ovaj način imaćete potpunu kontrolu nad vašim telefonom, i niste vezani za određenu mrežu.

Za više informacija pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena