Profesionalna usluga dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona jedna je od glavnih intervencija koje za svoje klijente svakodnevno obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa nam se slobodno obratite ako je i Vama potrebno pouzdano i bezbedno dekodiranje Samsung Galaxy J3 J300 ili Samsung Galaxy J3 (2016) J320 pametnog telefona.

Dekodiranje Samsung Galaxy J3 i J3 2016 – servis Doktor MobilSamsung J300 Galaxy J3 i Samsung J320 Galaxy J3 (2016) su cenovno povoljniji pametni telefoni popularnog južnokorejskog proizvođača koji, uz vrlo prepoznatljiv dizajn, dolaze sa veoma dobrim 5.0-inčnim Super Amoled ekranima osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Na ove mobilne uređaje instaliran je operativni sistem Android 5.1.1 (Lollipop), a pokreće ga četvorojezgarni procesor koji radi na taktu od 1.5 GHz, zajedno sa 1.5/2 GB RAM memorije, uz 8/16 GB interne memorije proširive microSD karticom do 256 GB. Solidne leđne kamere ovih smartfona imaju senzore od 5 MP, odnosno 8 MP (sa autofokusom i LED blicem), prednje selfi su od 2 MP ili 5 MP, dok je za napajanje zadužena izmenjiva baterija kapaciteta 2600 mAh.

Dekodiranje Samsung Galaxy J3 i Samsung Galaxy J3 (2016)

Ako posedujete neki od ovih lepih modela pametnih telefona, ali je on zaključan na mrežu samo jednog operatera mobilne telefonije, verovatno ga niste uzeli za keš nego putem ugovora sa izabranim provajderom mobilnih usluga.

Mobilne kompanije uređaje koji se nabavljaju preko njih obično zaključavaju da bi na taj način korisnike što duže zadržale u svojoj mreži, i to uglavnom važi kako za domaće, tako i za inostrane pružaoce mobilnih usluga.

Međutim, Vi dosta lako i jednostavno možete da se „oslobodite“ takvog ograničenja, pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu i efikasnu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Samo donesite ili pošaljite svoj zaključani uređaj u naš servis, a mi ćemo za Vas operaciju otključavanja Samsung J300 Galaxy J3 ili Samsung J320 Galaxy J3 (2016) mobilnog telefona obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po telefon) i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy J3 i Samsung Galaxy J3 (2016)

Uslugu dekodiranja Samsung J300 Galaxy J3 ili Samsung J320 Galaxy J3 (2016) smartfona u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po pristupačnoj ceni. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za otključavanje telefona, budite slobodni da nam pišete putem forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Vašoj pažnji, pored pouzdanog dekodiranja Samsung telefona, preporučujemo i druge specijalističke usluge servisa Doktor Mobil, kao što su zamena baterije na mobilnim telefonima i servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na Samsung uređajima).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena