Ukoliko imate bilo kakvih problema na Samsung Galaxy J4, otklonićemo ih i ponovo omogućiti Vašem smartfonu besprekoran rad u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Na pravom ste mestu jer obavljamo sve popravke na Samsung J4 kao i servisne intervencije na ostalim uređajima ovog brenda u sklopu našeg Samsung servisa.

U daljem tekstu ćemo predstaviti najtraženije usluge iz naše ponude koje su dostupne na Samsung J4 smartfonu.

Ako imate opravdanu potrebu za nekom od njih, ne ustručavajte se da nas pozovete i zakažete servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy J4 (J400)

samsung j4 zamena ekrana

Samsung Galaxy J4 je pametni telefon pristupačne J serije koji ima mogućnost korišćenja dve SIM kartice. Njegov skladan izgled opisuje Super Amoled ekran od 5.5 inča. Radi na Android 8.0 platformi.

Fotografisanje omogućavaju glavna kamera od 13MP i selfi kamera od 5 MP, a čuvanje podataka dostupno je na 2 GB RAM i 16 GB interne memorije.

Baterija J4 ima kapacitet 3000 mAh i predviđeno je da bez problema podrži 20h provedenih u razgovoru.

Dekodiranje Samsung J4

Ako ste Vaš J4 nabavili preko domaćih ili inostranih operatera nećete imati nikakvih poteškoća u korišćenju. Ali, ako ste naprasno odlučili da promenite mrežu, onda će se verovatno pojaviti problem koji se zove kodiran tj. zaključan Samsung J4.

Blokada će postati vidljiva nakon ubacivanja SIM kartice drugog operatera kada će telefon tražiti kod za otključavanje ili jednostavno neće imati mrežu.

Jedini način da slobodno koristite telefon koji je kodiran tj. zaključan i trajno otklonite blokadu je dekodiranje Samsung Galaxy J4.

Nakon obavljenog dekodiranja nećete biti vezani za operatera i moći ćete da koristite telefon sa bilo kojom karticom, nezavisno od toga da li je telefon bio zaključan na domaćoj ili stranoj mreži.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung J4

samsung j4 sim citac

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy J4 će uspešno otkloniti kvar na čitaču SIM-a prouzrokovan grubim postupanjem ili korišćenjem neadekvatnih adaptera.

Kvar na čitaču SIM-a J4 onesposobiće neke od najvažnijih funkcija telefona samim tim što neće moći da pročita SIM karticu a zatim ni da se poveže na mrežu.

S obzirom da preko SIM kartice dolaze mnoge funkcije telefona, nakon popravke ili zamene čitača one će biti potpuno omogućene.

Zamena ekrana (displeja) na Samsung J4

samsung j4 plus zamena ekrana

Mnogobrojni uzroci će kao posledicu izazvati polomljen ekran J4 telefona. Da li ste ispustili uređaj ili je bio izložen nekom drugom oštećenju poput udarca ili trenja nema velikog značaja.

U zavisnosti od samog oštećenja ekrana koje se utvrđuje dijagnostikom, odlučuje se da li je potrebno zameniti kompletan ekran ili samo staklo.

Ako je ekran J4 pukao tako da ubuduće ne prikazuje sliku tj. potpuno je crn ili tačskrin telefona ne reaguje na dodir, potrebna Vam je zamena ekrana na Samsung Galaxy J4.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena stakla LCD-a na Samsung J4

Slična situacija postoji i ovde, pa ukoliko se staklo J4 polomilo ili napuklo treba ga zameniti novim.

Tip popravke koja je neophodna telefonu je i ovde je uslovljen oštećenjem pa ako ne postoje funkcionalni problemi treba izvršiti samo zamenu prednjeg stakla. Funkcionalni problemi se odnose pre svega na rad ekrana i tačskrina.

Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy J4 uspešno će otkloniti problem slomljenog stakla pod uslovom da sve na telefonu funkcioniše normalno.

U tom slučaju se može reći da ste imali sreće jer je ova intervencija znatno jednostavnija i cenovno povoljnija od zamene oštećenog ekrana.

Popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung J4

zamena konektora punjenja samsung galaxy j4

Kvar konektora punjenja J4 može biti veoma ozbiljan problem zbog kojeg Vaš telefon neće moći da se dopuni. Kao i većina kvarova i on može biti rezultat nesavesnog postupanja korisnika.

Nepažljivo kačenje uređaja na punjač i korišćenje neproverenih punjača najčešći su uzroci kvara konektora punjenja ali nekada oni nisu povezani sa ljudskim delovanjem. Konektor mogu oštetiti i voda ili druga tečnost kao i nestabilan napon struje.

Simptomi neispravnog konektora napajanja mogu biti slični onima kod neispravne baterije pa je potrebno ustanoviti odakle dolazi nemogućnost telefona da se dopuni.

Ukoliko se ustanovi da postoji kvar konektora, otklanja se pomoću servisne intervencije – popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy J4.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena kamere na Samsung J4

Da biste dobili željeni kvalitet fotografija, potrebno je da ispravnost kamere bude savršena. Ali, kao i svaki drugi deo pametnog telefona i kamera je izložena mehaničkim oštećenjima.

Tako se na staklu kamere mogu pojaviti pukotine ili ogrebotine a moguć je i prestanak rada iste, iz naizgled nepoznatih razloga.

Kvar na kameri J4 može pogoditi i glavnu i selfi kameru uređaja pa treba spomenuti da se zato zamena kamere vrši u oba slučaja. Kada neispravna kamera bude zamenjena novom, tada će sve smetnje u radu nestati.

Najsigurniji način da se kamera osposobi i da se omogući njen dalji rad je zamena kamere na Samsung Galaxy J4.

Zamena mikrofona ili slušalice na Samsung J4

samsung j4 plus mikrofon

Kvar na mikrofonu J4 takođe može nastati usled raznih oštećenja. Neki od mogućih uzroka su i popuštanje konektora ili ulazak vode u mikrofon.

Neispravnost mikrofona gotovo je momentalno uočljiva jer Vas tokom telefonskog razgovora sagovornik neće čuti. Može se desiti i da Vas čuje slabo ili isprekidano ali ovo takođe spada u smetnje u radu mikrofona.

Pokvarena slušalica J4 uslediće nakon sličnih oštećenja koji uzrokuju i kvar na mikrofonu. Ako slabo, nejasno ili čak uopšte ne čujete osobu sa kojom vodite telefonski razgovor, to su jasni znaci pomenutog kvara.

Da bi se nastale poteškoće otklonile, u oba slučaja je potrebna popravka ili zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J4.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Navedene servisne usluge su najčešće intervencije koje pouzdano možete obaviti na Vašem Samsung J4 smartfonu u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Prilikom svakog servisa koristimo našu veštinu kao i kvalitetne rezervne delove koji će otkloniti bilo koji problem na Samsung Galaxy J4.

Za precizne informacije o ceni i roku trajanja konkretne servisne intervencije nas slobodno možete kontaktirati telefonom ili putem formulara u nastavku teksta.

Za korisnike koji nisu iz Beograda ili ne mogu lično da nas posete, nudimo mogućnost slanja telefona kurirskom službom.

Samsung J4 cena popravke

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena