Doktor Mobil servis mobilnih telefona Vam može na licu meste uraditi dekodiranje Samsung S3 Neo mobilnog telefona. Ovim načinom Vaš mobilni telefon dobija još jednu mogućnost, a to je da radi na mrežama svih mobilnih operatora. Posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

s3 NEOSamsung S3 Neo mobilni telefon možete kupiti kod Vip mobilnog operatora uz Smart 1000 tarifu. Telefon koristi Android 4.4  operativni sistem.

Dimenzija je 136.6 x 70.7  x 8.6 mm, dok mu je težina 132 gr. Procesor je Quad core i radi na 1.4 GHz.

Ekran je veličine 4.8  inča,dok mu je rezolucija 1280x 720 piksela. Prednja kamera je rezolucije 1.9 MP. Zadnja kamera je rezolucije 8 MP.

Interna memorija je 16 GB, poseduje 1.5 GB RAM memorije. Eksterna memorija je do 64 GB.

Samsung S3 Neo dekodiranje

Kada kupite Samsung S3 Neo mobilni telefon kod Vip mobilnog operatora, on neće raditi na drugim mrežama. Da biste dobili tu mogućnost, potrebno je da uradite dekodiranje Samsung S3 Neo mobilnog telefona. Ovim postupkom sklanjate blokadu koja je postavljena od strane Vip mobilnog operatora i tako dobijate još jednu opciju, a to je da Vaš telefon sada radi na svim mobilnim mrežama.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona brzo i pouzdano na licu mesta vrši otključavanje Samsung S3 Neo mobilnog telefona. Dođite kod nas, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku osposobimo Vaš Samsung S3 Neo mobilni telefon za sve mobilne mreže.

Za više informacija oko cene za dekodiranje Samsung S3 Neo  mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje Samsung S3 Neo telefona pomoću koda on-line putem

s3 neo dvaPostoji i mogućnost dekodiranja Vašeg Samsung S3 Neo mobilnog telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje Samsung S3 Neo mobilnog telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model Samsung telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za Vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo Vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena