Za svaki problem koji imate na pametnom telefonu pozivamo Vas da se javite profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će Vam pružiti pouzdanu i efikasnu stručnu asistenciju. Operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S7 mobilnom telefonu vršimo sigurno, bezbedno i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Samsung S7 – popravka/zamena čitača SIM kartice u servisu Doktor MobilSamsung Galaxy S7 (G930) je već dosta dugo jako popularan model mobilnog telefona, svakako zahvaljujući visokom kvalitetu izrade, izvrsnom vodootpornom dizajnu i veoma dobrim performansama, a po pitanju mobilnog povezivanja, poseduje podršku za LTE (4G brzine mreže), proizvodi se u Single SIM i Hybrid Dual SIM verzijama, a koristi kartice Nano-SIM tipa.

Među ostalim karakteristikama ovog premijum smartfona nalaze se 5.1-inčni Always-on Super AMOLED touchscreen ekran, osmojezgarni procesor (4×2.3 GHz & 4×1.6 GHz), 4 GB RAM, 32 ili 64 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), OS Android 6.0 (Marshmallow), kamere od 12 MP (primarna Dual Pixel, sa faznim autofokusom, OIS i LED blicem) i 5 MP (selfi), kao i integrisana baterija kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung S7

Čak i na vrlo kvalitetnim i čvrstim mobilnim uređajima, kakav je upravo i top model S7, usled nepažnje i grubljeg rukovanja mogu se pokvariti ili polomiti neke od najvažnijih hardverskih komponenti, u koje svakakao spada i čitač SIM kartice.

Mobilni telefon sa neispravnim SIM čitačem imaće dosta ograničenu funkcionalnost, jer najverovatnije neće ni registrovati kada mu je ubačena SIM kartica, zbog čega neće raditi nijedan servis koji se preko nje realizuje.

Ako se i Vama nešto slično desi na ovom prelepom smartfonu, budite slobodni da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, da uradimo pouzdanu profesionalnu dijagnostiku i efikasnu popravku (ili zamenu ako popravka nije moguća) SIM čitača.

Specijalističku uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S7 mobilnom telefonu naši iskusni i stručni serviseri pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung S7

Za preciznije podatke o ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S7 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona i roku za obavljanje te operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Naš pouzdan servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane popravke ili zamene čitača SIM kartice, kvalitetno i efikasno vrši i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na Samsung smartfonima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena