Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju za svaku profesionalnu intervenciju koju je potrebno uraditi na neispravnom smartfonu. Tako i uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S9+ pametnom telefonu pružamo sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a takođe i u najkraćem mogućem roku.

Samsung S9 Plus – popravka ili zamena čitača SIM kartice (Doktor Mobil)Samsung Galaxy S9 Plus (G965) je mobilni telefon izvanrednog dizajna, kvaliteta izrade i tehnoloških rešenja, među kojima je sigurno najupečatljiviji njegov „beskrajni“ touchscreen ekran sa dijagonalom od 6.2 inči koji se „preliva“ između tankih i elegantnih alumijumskih ivica vodootpornog kućišta.

S9+ ima i snažan osmojezgarni procesor, 6 GB RAM-a i 64/128/256 GB skladišne memorije, kao i izvrsne kamere od 12 MP (dvostruka leđna, sa faznim autofokusom, 2x optičkim zumom, OIS, LED blicem…) i 8 MP (frontalna, sa autofokusom i Auto HDR funkcijom).

Ovaj top model, kao i njegov manji „brat“ S9, radi na najnovijem OS Android 8.0 (Oreo), autonomiju u radu mu pruža integrisana baterija od 3500 mAh, poseduje i podršku za LTE (4G), a predviđeno je da koristi mobilne kartice Nano-SIM tipa (Single SIM ili Hybrid Dual SIM, zavisno od verzije uređaja za koju se opredelite).

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung S9+

Samsung S9 Plus – popravka ili zamena čitača SIM kartice (Doktor Mobil)Pošto se neke nežnije komponente na pametnom telefonu relativno lako polome, pokvare ili oštete, proveren servis kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, biće Vaš važan „partner“ kada Vam zatreba stručna pomoć.

Takav slučaj je i sa čitačem SIM kartice na mobilnom uređaju do čije neispravnosti dolazi iz različitih razloga (npr. nepažljivo rukovanje, nestručno korišćenje adaptera za kartice, itd), a posledica je uvek smartfon koji ne može normalno da radi (da koristi SIM karticu) jer i „ne vidi“ da mu je ubačena kartica.

Slobodno nam se obratite ako i Vi imate sličan problem na telefonu, pa će naša iskusna i vrlo stručna serviserska ekipa uraditi profesionalnu dijagnostiku i na osnovu nje uspešnu popravku ili zamenu (ukoliko popravka nije moguća) čitača SIM kartice na uređaju.

Operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S9 Plus mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti garantovano sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po telefon) i naravno u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung S9 Plus

Postupak zamene ili popravke čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S9+ smartfonu u našem servisu mobilnih telefona vršimo po povoljnoj ceni, a Vi nam svakako možete pisati preko formulara u nastavku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ukoliko Vam budu trebale konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Naš profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i ako Vam, pored uspešne popravke ili zamene čitača SIM kartice, u nekoj situaciji zatrebaju i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9+:

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena