puklo staklo ekrana Samsung S9

Slomljeno staklo ekrana na Samsung S9? Ekran radi, samo je staklo puklo? Zamena stakla na Samsung S9 je usluga koja će rešiti Vaš problem.

Polomljeno, izgrebano ili napuklo staklo na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu je prizor koji sigurno niko ne bi želeo da vidi.

Ako je do toga ipak došlo,  servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu klijentima koji imaju ovaj problem pruža uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy S9 pametnom telefonu.

Pozovite nas

011 / 4022-611


Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

Nalazimo se na 2 lokacije

Servis mobilnih telefona Novi Beograd

kod Arene

Bulevar Zorana Đinđića 77, lokal 3-4

Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

pored Beogradjanke

Kralja Milana 15

Samsung S9

Samsung Galaxy S9 (G960) je, uz najbližeg „rođaka“ Samsung S9 Plus, jedan od najlepših, ali i najmoćnijih mobilnih telefona današnjice.

Prednjim delom dominira veliki Super Amoled touchscreen ekran sa dijagonalom od 5.8 inči (rezolucija mu je Quad HD +), koji ima i vrlo respektabilnu Corning Gorilla Glass 5 zaštitu.

Ovaj atraktivan mobilni uređaj poseduje i IP68 sertifikat otpornosti na vodu i prašinu, kao i snažan osmojezgarni procesor  uparen sa 4 GB RAM i 64, 128 ili 256 GB interne memorije.

Za autonomiju u radu zadužena je integrisana baterija od 3000 mAh.

samsung s9 slomljeno staklo ekrana

Zamena stakla S9 – kada se menja samo staklo

Premijum smartfoni ovakvog ranga mogu se pohvaliti izvrsnim kvalitetom izrade i najjačom mogućom zaštitom, ali to ne znači da ih ne treba čuvati, jer se i na njima događa da se, usled ispadanja na vrlo tvrdu podlogu ili pri nezgodnom direktnom udarcu u displej, polomi ili da naprsne staklo.

U takvom, neželjenom „scenariju“ vrlo je bitno da li ekran mobilnog telefona i dalje radi – jer ako LCD prikazuje sliku kako treba, a tačskrin normalno reaguje na dodir, srećom, u pitanju je kvar koji se može otkloniti zamenom samo stakla.

Međutim, ukoliko displej ne daje sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, zamena samo stakla, nažalost, ne bi uspešno rešila problem. U tom slučaju bi morala da se obavi zamena ekrana na Samsung S9 mobilnom telefonu.

Dakle, ako ste imali više sreće i na uređaju je jedino puklo ili napuklo prednje staklo, a touchscreen valjano reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku, problem efikasno može da se reši zamenom stakla na telefonu.

zamena stakla ekrana Samsung s9

Zamena stakla ekrana Samsung S9 – reparacija ekrana

Zamena stakla na mobilnom telefonu je dosta osetljiv postupak koji treba poveriti isključivo proverenom i pouzdanom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Dobro obučena i veoma iskusna serviserska ekipa koja kod nas radi, uz korišćenje savremenih alata, operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy S9  za Vas će obaviti sigurno i sasvim bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj).

Pošto znamo da ne želite da dugo čekate na ponovno „druženje“ sa svojim mobilnim „lepotanom“, maksimalno ćemo se potruditi da ceo proces bude završen u najkraćem roku koji realno bude moguć (konkretniju procenu Vam možemo dati kada smartfon donesete u servis).

Pogledajte kratak video u kome možete videti još detalja iz našeg servisa:

Što se tiče cene zamene stakla na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu, cena je u svakom slučaju povoljnija nego kada bi morao da se menja kompletan ekran.

Slobodno nam pišite preko formulara u nastavku teksta ili nas pozovite na telefon Doktor Mobil servisa kako biste dobili preciznije informacije (bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja).

Samsung S9 ima i svoju veću verijantu S9 plus model. Ako imate Plus varijantu, a došlo je do pucanja stakla, Doktor Mobil servis vrši i zamenu stakla na S9 plus telefonu.

Zamena stakla Samsung s9 cena i rok zamene

Cena zamene stakla na Samsung S9 trenutno iznosi 120 evra.

Cena je svakako manja nego cena zamene kompletnog ekrana, pa ako Vam je samo staklo napuklo na S9 ili S9 plus dovoljno je uraditi zamenu stakla.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i ako Vam, osim pouzdane zamene stakla, budu zatrebale i usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9:

2 Komentara : “Zamena stakla ekrana Samsung Galaxy S9”

  1. Petar

    Poštovani,
    interesuje me zamena stakla s9 cena i rok zamene? Samo je malo napuklo staklo ekrana gore desno, ne smeta u radu, telefon se normalno koristi.
    Pozdrav

    Одговори
Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena