Samsung S9 – zamena stakla

Polomljeno, izgrebano ili napuklo staklo na novom S9 mobilnom telefonu je prizor koji sigurno niko ne bi želeo da vidi – zato naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu klijentima koji imaju ovaj problem u najkraćem mogućem roku pruža pouzdanu i bezbednu profesionalnu uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy S9 pametnom telefonu.

Samsung S9 – zamena stakla u servisu mobilnih Doktor Mobil u BeograduSamsung Galaxy S9 (G960) je, uz najbližeg „rođaka“ Samsung S9 Plus, jedan od najlepših, ali i najmoćnijih mobilnih telefona današnjice, čijim prednjim delom dominira veliki Super Amoled touchscreen ekran sa dijagonalom od 5.8 inči (rezolucija mu je Quad HD +), koji ima i vrlo respektabilnu Corning Gorilla Glass 5 zaštitu.

Ovaj veoma atraktivan mobilni uređaj poseduje i IP68 sertifikat otpornosti na vodu i prašinu, kao i snažan osmojezgarni procesor (4×2.7 GHz & 4×1.8 GHz), uparen sa 4 GB RAM i 64, 128 ili 256 GB interne memorije (+ microSD slot za njeno povećanje do 400 GB), a OS mu je Android 8.0 (Oreo).

Za autonomiju u radu zadužena je integrisana baterija od 3000 mAh, a sjajne fotografije i video zapise snimaćete glavnom Dual Pixel kamerom sa senzorom od 12 MP, faznim autofokusom, LED blicem i optičkom stabilizacijom slike (sekundarna, selfi kamera od 8 MP takođe ima autofokus i Auto HDR funkciju).

Samsung S9 – kada se menja samo staklo

Samsung S9 – zamena stakla u servisu mobilnih Doktor Mobil u BeograduPremijum smartfoni ovakvog ranga mogu se pohvaliti izvrsnim kvalitetom izrade i najjačom mogućom zaštitom, ali to ne znači da ih ne treba čuvati, jer se i na njima događa da se, usled ispadanja na vrlo tvrdu podlogu ili pri nezgodnom direktnom udarcu u displej, polomi ili da naprsne staklo.

U takvom, neželjenom „scenariju“ vrlo je bitno da li ekran mobilnog telefona i dalje radi – jer ako LCD prikazuje sliku kako treba, a tačskrin normalno reaguje na dodir, srećom, u pitanju je kvar koji se može otkloniti zamenom samo stakla.

Međutim, ukoliko displej ne daje sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, zamena samo stakla, nažalost, ne bi uspešno rešila problem, već bi morala da se obavi zamena ekrana na Samsung S9 mobilnom telefonu.

Dakle, ako ste imali više sreće i na uređaju je jedino puklo ili napuklo prednje staklo, a touchscreen valjano reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku, problem efikasno može da se reši zamenom stakla na telefonu.

Zamena stakla na Samsung S9

Zamena stakla na mobilnom telefonu je dosta osetljiv postupak koji treba poveriti isključivo proverenom i pouzdanom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Dobro obučena i veoma iskusna serviserska ekipa koja kod nas radi, uz korišćenje preciznih savremenih alata, operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy S9 pametnom telefonu za Vas će obaviti sigurno i sasvim bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj).

Pošto znamo da ne želite da dugo čekate na ponovno „druženje“ sa svojim mobilnim „lepotanom“, maksimalno ćemo se potruditi da ceo proces bude završen u najkraćem roku koji realno bude moguć (konkretniju procenu Vam možemo dati kada smartfon donesete u servis).

Što se tiče cene zamene stakla na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu, ona je u svakom slučaju povoljnija nego kada bi morao da se menja kompletan ekran, a Vi nam slobodno pišite preko formulara u nastavku teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa kako biste dobili preciznije informacije (bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja).

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i ako Vam, osim pouzdane zamene stakla, budu zatrebale i usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9:

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button