• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung T365 Galaxy Tab Active LTE – zamena ekrana

Kvalitetna i profesionalna zamena ekrana na mobilnim uređajima jedna je od specijalnosti po kojoj je poznat servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Tako će i zamenu displeja na Samsung T365 Galaxy Tab Active LTE tabletu naš tim stručnih servisera uraditi pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutne gužve u servisu.

Samsung T365 Galaxy Tab Active LTE – zamena ekranaSamsung Galaxy Tab Active LTE je kvalitetan poslovni tablet sa impresivnim i na tržištu mobilnih uređaja vrlo retkim sertifikatima zaštite – otporan je na vodu, prašinu, visoke i niske temperature i pad sa visine do 1.2 m, a dolazi sa olovkom (Stylus) koja će Vam olakšati korišćenje ekrana u vlažnim uslovima. Uređaj podržava rad sa 4G (LTE) brzinama mreže.

Dobar prikaz i čitljivost odlika je njegovog kapacitivnog TFT LCD touchscreen ekrana dijagonale 8.0 inči, sa rezolucijom od 800 x 1280 piksela. Ovaj tablet radi na Android OS verzije 4.4.2 (KitKat) sa Samsungovim TouchWiz UI korisničkim interfejsom.

Pokreće ga četvorojezgarni procesor takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 1.5 GB RAM i 16 GB interne memorije (uz microSD slot za povećanje do 64 GB). Kamere su mu osrednjeg kvaliteta od 3.15 MP (primarna) i 1.2 MP (sekundarna), a baterija uklonjiva litijum-jonska kapaciteta 4450 mAh.

Zamena ekrana na Samsung T365 Galaxy Tab Active LTE

Iako ima IP67 sertifikat otpornosti koji je zaista respektabilan, ni ovaj uređaj nije neuništiv i treba paziti na njegov ekran, koji se ipak može oštetiti prilikom direktnog udarca. Ako Vam se dogodila neka takva situacija i ako vidite da tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, po svoj prilici neće biti drugog rešenja nego da se ekran zameni novim.

Ovo, nažalost, nije nimalo prijatna situacija, ali srećom može efikasno i kvalitetno da se reši, jer postoje specijalisti koji su profesionalno obučeni i imaju iskustvo potrebno za stručno otklanjanje upravo ovakvih problema sa mobilnim uređajima.

Oni rade u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i operaciju zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab Active LTE tabletu obaviće sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po uređaj).

Uslugu zamene ekrana na tabletu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku, a tačnu vremensku procenu Vam možemo dati kada svoj uređaj donesete na popravku.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab Active LTE

Ako želite da dobijete konkretne informacije o ceni i roku neophodnom za zamenu ekrana na tabletu Samsung Galaxy Tab Active LTE, možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati kroz formular koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam, pored opisane usluge, sa ponosom predstavlja i druge specijalnosti po kojima je poznat, kao što su dekodiranje Samsung mobilnih telefona, servis Samsung telefona (rešavanje raznovrsnih softverskih i hardverskih problema), zamena baterije na tabletima i mobilnim telefonima

  • Mobilni svet