Zamenu ekrana na tabletu Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1 pouzdano i sigurno možete obaviti u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Naši stručni serviseri će ovu operaciju uraditi kvalitetno i profesionalno, a takođe i u najkraćem roku koji bude moguć (on zavisi samo od broja zahteva u servisu, precizniju procenu Vam možemo dati kada svoj uređaj donesete na popravku).

Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1 – zamena ekranaSamsung T530 Galaxy Tab 4 10.1 je tablet kvalitetne izrade i dopadljivog dizajna koji dolazi sa kapacitivnim TFT tačskrin (touchscreen) ekranom dijagonale 10.1 inči (rezolucija je 1280 x 800 piksela).

Za lagan rad OS Android 4.4.2 (KitKat) zaslužan je četvorojezgarni procesor takta 1.2 GHz sa 1.5 GB RAM memorije, a uređaj poseduje i 16 GB interne memorije za čuvanje podataka. Tu su i dve kamere: Primarna od 3.15 MP i sekundarna od 1.3 MP.

Odličnu autonomiju ovom uređaju pruža snažna baterija kapaciteta 6800 mAh.

Zamena ekrana na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1

Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1 je uređaj koji, naravno, ima veoma veliki ekran, što može usloviti da bude osetljiv na oštećenje prilikom ispadanja ili udarca. Da je ekran oštećen primećuje se po tome što touchscreen ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku. U tom slučaju ekran se mora zameniti novim.

Zamena ekrana na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1 tabletu je usluga koju ćemo Vam pouzdano i profesionalno pružiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Displej na Vašem uređaju naši iskusni serviseri će zameniti stručno i kvalitetno, pa ćete ponovo moći da ga koristite kao i pre oštećenja. Ako niste iz Beograda, slobodno nam uređaj pošaljite nekom kurirskom službom, a nama će biti zadovoljstvo da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

Cena zamene ekrana na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1

Ukoliko su Vam potrebne precizne informacije o ceni i roku za zamenu ekrana na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1, izvolite dođite u naš servis ili nas pozovite telefonom, a možete da nam i pisati preko ovog formulara:

Upit o ceni zamene ekrana na tabletu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem uređaju poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


U servisu Doktor Mobil rade specijalisti koji, pored zamene ekrana, uspešno i kvalitetno vrše servis Samsung mobilnih telefona u kojem rešavaju hardverske i softverskih probleme, kao i dekodiranje Samsung telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena