• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 – zamena ekrana

Ekrani na tablet uređajima su, naravno, prilično velikih dimenzija, pa mogu biti i u većem riziku od oštećenja, pogotovo ako se desi da displej pretrpi udarac ili Vam uređaj jednostavno ispadne na čvrsto tlo. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu i sigurnu uslugu zamene ekrana na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 tabletu.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Tab E 9.6 – Doktor MobilSamsung Galaxy Tab E 9.6 je elegantan i lep „porodični“ tablet, debljine 8.5 mm, koji dolazi sa podrškom za Wi-Fi povezivanje i kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 9.6 inči u rezoluciji 800 x 1280 piksela.

Ovaj kvalitetan uređaj iz nešto pristupačnije Samsungove E serije ima instaliran OS Android 5.1 (Lollipop) za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz, sa 1.5 GB RAM memorije, dok se 8 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 256 GB. Ima i kamere od 5 MP (primarna, sa autofokusom) i 2 MP (sekundarna), a integrisana baterija mu je kapaciteta 5000 mAh.

Zamena ekrana na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6

Kao što smo napomenuli, pošto ima dosta veliki displej, sa ovim tabletom treba pažljivo rukovati da slučajno ne bi došlo do ozbiljnijeg oštećenja ekrana, što se obično manifestuje tako što tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo.

U takvoj situaciji, za popravku uređaja potrebno je oštećeni ekran zameniti novim, a tu sofisticiranu operaciju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo vrlo pouzdano, kvalitetno i bezbedno.

Tim stručno obučenih i iskusnih servisera koji kod nas rade će zamenu ekrana na Samsung Galaxy Tab E 9.6 tabletu za Vas obaviti efikasno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć, a on zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab E 9.6

Profesionalnu uslugu zamene displeja na tabletu Samsung Galaxy Tab E 9.6 u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Ako biste voleli da imate preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, budite slobodni da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljete pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Hvala Vam na poverenju i znajte da smo uvek tu za Vas – bilo da Vam je potrebna pomenuta usluga zamene ekrana ili dekodiranje Samsung mobilnih telefona, servis Samsung uređaja (rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamena baterije na tabletu i mobilnom telefonu.