• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung T700/T705 Galaxy Tab S 8.4 – zamena ekrana

Ekrani na tabletima su po prirodi stvari velikih dimenzija, zbog čega su dosta izloženiji rizicima od oštećenja, pa ih treba dobro čuvati i sa njima pažljivo rukovati. Ako ipak dođe do oštećenja i potrebna Vam je zamena ekrana na Samsung T700/T705 Galaxy Tab S 8.4 tabletu, znajte da ovaj problem efikasno i pouzdano možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Tab S 8.4Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE je elegantan tablet kvalitetne izrade, sa vrlo tankim bočnim ivicama i impresivno malim dimenzijama (s obzirom na veličinu ekrana) – debljina mu je samo 6.6 mm, a težina nepunih 300 grama.

Dolazi sa odličnim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranom dijagonale 8.4 inči, u rezoluciji 1600 x 2560 piksela, sa zaštitnim staklom i oleofobskim premazom, koji pruža zaista veliko uživanje u gledanju multimedijalnih sadržaja i surfovanju internetom.

Operativni sistem Android 4.4.2 (KitKat) presvučen Samsungovim TouchWiz UI korisničkim interfejsom pokreće osmojezgarni procesor ukombinovan sa 3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (+microSD), dok su kamere ovog tableta od 8 i 2.1 MP, a baterija integrisana kapaciteta 4900 mAh.

Zamena ekrana na Samsung T700/T705 Galaxy Tab S 8.4

Zamena ekrana na tabletima je jedna od standardnih intervencija koje efikasno i kvalitetno radimo u servisu Doktor Mobil, a vlasnici ovih mobilnih uređaja nam najčešće dolaze zbog fizičkih oštećenja displeja usled ispadanja tableta na čvrstu podlogu ili udarca.

Da je ekran na Vašem uređaju ozbiljno oštećen prepoznaćete po tome što tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, i u takvim situacijama jedino rešenje je zamena ekrana novim.

Naš tim iskusnih servisera stoji Vam na raspolaganju da operaciju zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab S 8.4 tabletu izvrši sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj.

Zamena displeja je usluga koju ćemo Vam pružiti u garantovano najkraćem mogućem roku koji će zavisiti samo od trenutne gužve u servisu, a preciznu procenu Vam možemo dati kada uređaj donesete na popravku.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Tab S 8.4

U servisu Doktor Mobil uslugu zamene ekrana na tabletu Samsung Galaxy Tab S 8.4 pružićemo Vam po povoljnoj ceni. U slučaju da želite konkretnije informacije o ceni ili roku za obavljanje ove operacije, možete nas pozvati na telefone servisa ili nam pisati kroz formular koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u prilici je da Vam, pored kvalitetne zamene ekrana, ponudi i profesionalne usluge zamene baterije na tabletima i mobilnim telefonima, dekodiranja Samsung mobilnih telefona i kompletan servis Samsung uređaja (otklanjanje raznovrsnih softverskih i hardverskih problema).