• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5 – zamena baterije

Uslugu efikasne i kvalitetne zamene baterije na tabletu Samsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružićemo Vam sa zadovoljstvom i u najkraćem mogućem roku. Donesite svoj uređaj u naš servis i naši stručni serviseri će operaciju zamene baterije na Vašem tabletu izvršiti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Samsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5 – zamena baterijeSamsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5 je lep, tanak i jako lagan tablet „premium“ klase, sa podrškom za LTE (4G). Njegov Super Amoled touchscreen ekran ima dijagonalu 10.5 inči i rezoluciju 2560 x 1600 piksela.

Baterija, koja je glavna tema ovog teksta, jedna je od najjačih karakteristika Galaxy Tab S 10.5. U pitanju je integrisana litijum-jonska baterija kapaciteta 7900 mAh i trebalo bi ovom uređaju da pruži vrlo dobru autonomiju što, naravno, svakako najviše zavisi od intenziteta korišćenja.

Vrhunske performanse i vrlo brz rad OS Android 4.4.2 (KitKat) obezbeđuje četvorojezgarni procesor takta 2.3 GHz sa 3 GB radne memorije, uz 16/32 GB interne memorije (+ microSD slot). Kamere, koje su možda manje značajne vlasnicima tableta, na ovom uređaju su primarna od 8 MP i prednja od 2.1 MP.

Zamena baterije na Samsung Galaxy Tab S 10.5

I snažne baterije velikog kapaciteta kakve krase kvalitetne tablete imaju, naravno, svoj vek trajanja, pa vremenom počinju da slabe, sve do faze kada uređaj više nije moguće koristiti bez problema. U slučaju da je bateriji na Vašem tabletu potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napuni ili ako se veoma brzo isprazni, to je očigledan znak da je dotrajala i da je treba zameniti novom.

Važno je znati da je baterija na ovom tabletu fabrički ugrađena, tzv. integrisana ili neukloniva, i da je, nažalost, ne možete zameniti sami, nego taj posao za Vas moraju obaviti obučeni serviseri koji rade u specijalizovanim servisima mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Izvolite, dođite kod nas i mi ćemo vrlo rado kvalitetno rešiti ovaj Vaš problem. Zamenu baterije na Samsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5 uradićemo efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj, a maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy Tab S 10.5

Zamenu baterije na Samsung Galaxy Tab S 10.5 u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ako biste voleli da dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za obavljanje ove operacije, pozovite nas na telefone servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored efikasne zamene baterije, u našem servisu možete dobiti i usluge kvalitetnog dekodiranja Samsung mobilnih telefona, kao i servis Samsung mobilnih telefona u kojem stručno i profesionalno rešavamo sve softverske i hardverske probleme na uređajima ovog brenda.