Samsung Tab A 10.1 (2016) – zamena ili popravka konektora punjenja

Grublje rukovanje kod kačenja mobilnog uređaja na punjač spada među najčešće razloge oštećenja ili kvara konektora punjenja (napajanja) na smartfonima i tabletima. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo vrlo pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) tabletu.

Zamena konektora punjenja Samsung Tab A 10.1 – Doktor MobilSamsung Galaxy Tab A 10.1 (T580/T585) je noviji tablet uređaj (2016) južnokorejskog proizvođača koji spada u tzv. budžetsku klasu (jeftiniji), a dolazi sa veoma velikim 10.1-inčnim ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji, osmojezgarnim procesorom udruženim sa 2/3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (+ microSD slot za povećanje do maksimalnih 256 GB), kamerama od 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 2 MP (sekundarna) i OS Android 6.0 (Marshmallow).

Da bi ovaj uređaj, koji se proizvodi u Wi-Fi i LTE verzijama (takođe je moguće birati model sa i bez S-Pen olovčice P580/P585), bio u stanju da nesmetano puni svoju integrisanu bateriju kapaciteta 7300 mAh, jako je važno da mu bude sasvim ispravan konektor napajanja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Samsung Galaxy Tab A 10.1

Konektor punenja ili napajanja, kao što smo naveli u uvodu ovog teksta, prilično lako se može fizički oštetiti ako se nepažljivo postupa prilikom priključivanja telefona na punjač, a slične probleme mogu izazvati i neadekvatan električni napon i prodor tečnosti u taj deo uređaja.

Takav kvar predstavlja situaciju koja zahteva blagovremenu profesionalnu intervenciju, jer će u većini slučajeva dovesti do potpune nefunkcionalnosti uređaja koji neće moći normalno da puni bateriju (ili će to činiti krajnje otežano).

Jednostavno rešenje za ovaj problem možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde vršimo pouzdanu i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab A 10.1 tabletu.

Pomenutu stručnu operaciju naši iskusni serviseri za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i, naravno, u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab A 10.1

Uslugu zamene ili popravke konektora napajanja na Samsung Galaxy Tab A 10.1 tabletu (2016) u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. Budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formular koji ćete pronaći u sledećem pasusu ako Vam zatrebaju detaljniji podaci, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim opisane intervencije, servis Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na usluzi i ako Vam u nekom trenutku zatrebaju dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona ili zamena baterije na tabletu ili mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil