Servis Alcatel mobilnih telefona

alcatel logo

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo sve vrste popravki za Alcatel telefone.

Servis Alcatel mobilnih telefona obuhvata niz hardverskih i softverskih procedura na samom telefonu.

Vršimo zamenu ekrana na Alcatel telefonima, zamenu baterije, zamenu konektora punjenja kao i sve ostale potrebne popravke.

Cena naših usluga je pristupačna, za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte ili posetite.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Alcatel servis Beograd

   Alcatel nudi veliki izbor mobilnih telefona, počevši od onih jednostavnijih sa klasičnom tastaturom i fabričkim operativnim sistemom, sve do naprednih smart Android telefona.

   I upravo su smart telefoni jedan od najpopularnijih izbora kupaca kada je u pitanju ova marka. Ovi uređaji koriste Android operativni sistem, a njihova cena je prilično povoljna imajući u vidu karakteristike.

   Dosta njih je dostupno i preko mobilnih operatera, što predstavlja priličnu uštedu u zavisnosti od izabrane tarife. Još jedna stvar koja odlikuje Alcatel telefone jesto postojanje Dual SIM verzija određenih modela, koje koriste 2 SIM kartice u isto vreme.

   servis alcatel mobilnih telefona

   U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možemo vam jednostavno uraditi dekodiranje telefona, koje se odnosi na otključavanje telefona kako bi on mogao da slobodno funkcioniše u bilo kojoj mreži. Radimo dekodiranje Alcatel telefona bez obzira iz koje zemlje ili sa koje mreže dolaze.

   Servis Alcatel mobilnih telefona

   Takođe smo u prilici da vam ponudimo i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona. U našem servisu brzo i jednostavno otklanjamo sve kvarove koji se tiču hardvera, tj. fizičkih delova telefona, kao i raznih podešavanja oko softvera telefona.

   Zamenjujemo oštećene i neispravne delove poput ekrana, kućišta, baterije, kao i onih kompleksnijih delova kao što su zvučnik ili mikrofon.

   Na sve delove dajemo garanciju koja može trajati do 3 meseci, zavisno od vrste dela i vrste same popravke. Koristimo kvalitetne rezervne delove koji najbolje odgovaraju vašem telefonu. Tu je i veliki izbor dodatne opreme za mobilne telefone koji uključuje baterije, punjače, futrole i mnogo drugih stvari.

   Softverske popravke Alcatel telefona

   S druge strane, možemo izvršiti bilo kakva podešavanje na softveru telefona, tj. operativnom sistemu kod smart telefona. Nudimo instalaciju i nadogradnju softvera, kao i instalaciju raznih aplikacija poput GPS navigacije. Takođe, ubacujemo i srpski meni u vaš Alcatel telefon.

   Dodatna pogodnost je da ako niste u prilici da lično svratite u naš servis mobilnih telefona, možete jednostavno svoj telefon poslati kurirskom službom. Servis se obavlja najkasnije u roku od 48 časova, sa eventualnim izuzetkom u slučaju naručivanja nekog posebnog rezervnog dela.

   Za više informacija i cenu za servis Alcatel mobilnih telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili  posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

   Tagovi: servis alcatel, alcatel servis beograd, alcatel servis srbija, servis mobilnih telefona alcatel, servis za alcatel

   VAŽNO: molimo vas koristite komentare za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Call Now Button