Servis Alcatel mobilnih telefona

Kontaktirajte nas

alcatel logoU servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo sve vrste popravki za Alcatel telefone. Servis Alcatel mobilnih telefona obuhvata niz hardverskih i softverskih procedura na samom telefonu.

Kompanija Alcatel bila je jedna od najčešće prisutnih marki na tržištu mobilnih telefona 90-ih godina, da bi se u poslednje vreme počeli vraćati na velika vrata. Za to su naročito zaslužni pristupačni Android telefoni ove kompanije, koji nude odličan odnos uloženo/dobijeno u poređenju sa konkurencijom. Alcatel nudi veliki izbor mobilnih telefona, počevši od onih jednostavnijih sa klasičnom tastaturom i fabričkim operativnim sistemom, sve do naprednih smart telefona.

I upravo su smart telefoni jedan od najpopularnijih izbora kupaca kada je u pitanju ova marka. Ovi uređaji koriste Android operativni sistem, a njihova cena je prilično povoljna imajući u vidu karakteristike. Dosta njih je dostupno i preko mobilnih operatera, što predstavlja priličnu uštedu u zavisnosti od izabrane tarife. Još jedna stvar koja odlikuje Alcatel telefone jesto postojanje Dual SIM verzija određenih modela, koje koriste 2 SIM kartice u isto vreme.

Ako ste svoj Alcatel telefon kupili preko mreže, tada nećete biti u mogućnosti da ga koristite sa nekim drugim operaterom. Ovaj problem se javlja iz razloga što sami operateri zaključavaju svoje uređaje kako bi se oni koristili samo u njihovim mrežama. Srećom, ovo se lako može rešiti odlaskom u servis telefona.

servis alcatel mobilnih telefonaU servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možemo vam jednostavno uraditi dekodiranje telefona, koje se odnosi na otključavanje telefona kako bi on mogao da slobodno funkcioniše u bilo kojoj mreži. Radimo dekodiranje Alcatel telefona bez obzira iz koje zemlje ili sa koje mreže dolaze.

Servis Alcatel mobilnih telefona

Takođe smo u prilici da vam ponudimo i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona. U našem servisu brzo i jednostavno otklanjamo sve kvarove koji se tiču hardvera, tj. fizičkih delova telefona, kao i raznih podešavanja oko softvera telefona.

Zamenjujemo oštećene i neispravne delove poput ekrana, kućišta, baterije, kao i onih kompleksnijih delova kao što su zvučnik ili mikrofon. Na sve delove dajemo garanciju koja može trajati do 6 meseci, zavisno od vrste dela i vrste same popravke. Koristimo kvalitetne rezervne delove koji najbolje odgovaraju vašem telefonu. Tu je i veliki izbor dodatne opreme za mobilne telefone koji uključuje baterije, punjače, futrole i mnogo drugih stvari.

Softverske popravke Alcatel telefona

S druge strane, možemo izvršiti bilo kakva podešavanje na softveru telefona, tj. operativnom sistemu kod smart telefona. Nudimo instalaciju i nadogradnju softvera, kao i instalaciju raznih aplikacija poput GPS navigacije. Takođe, ubacujemo i srpski meni u vaš Alcatel telefon.

Dodatna pogodnost je da ako niste u prilici da lično svratite u naš servis mobilnih telefona, možete jednostavno svoj telefon poslati kurirskom službom. Servis se obavlja najkasnije u roku od 48 časova, sa eventualnim izuzetkom u slučaju naručivanja nekog posebnog rezervnog dela.

Za više informacija i cenu za servis Alcatel mobilnih telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili  posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Tagovi: servis alcatel, alcatel servis beograd, alcatel servis srbija, servis mobilnih telefona alcatel, servis za alcatel

 

VAŽNO: molimo vas koristite komentare za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

   

  Call Now Button