Servis Blackberry telefona

Kontaktirajte nas

blackberry logoU servisu mobilnih telefona Doktor Mobil pronađite rešenje za sve probleme u vezi sa vašim Blackberry uređajem. Servis Blackberry telefona obavljamo koristeći kvalitetne rezervne delove za što bolji rad vašeg uređaja.

Kada se spomene ime Blackberry, prvo što nam pada na pamet jesu kvalitetni telefoni sa fizičkom QWERTY tastaturom. Zaista, takvi telefoni postali su zaštitni znak ove kompanije, ali sam izgled nije jedina stvar koja čini ove telefone popularnim.

Blackberry nudi odličan e-mail servis, kojeg pretežno koriste kompanije i ostala pravna lica, ali je takođe popularan i među ostalim korisnicima. Tu je i sistem slanja instant poruka koji omogućava besplatno slanje poruka između dva Blackberry telefona. Ipak, u poslednjih nekoliko godina, popularnost ovih telefona je u padu, pre svega imajući u vidu jaku konkurenciju u vidu Android, iPhone ali i Windows Phone uređaja.

servis blackberry telefonaKako bi se uhvatili u koštac sa konkurencijom, Blackberry je morao da ponudi tržištu nešto novo. Osim telefona sa QWERTY tastaturom, Blackberry je takođe predstavio i telefone koji koriste ekran osetljiv na dodir. Reč je o telefonima koji nude sve ono što ovu marku čini omiljenom, kombinovano sa displejima kakvi se mogu naći kod konkurentskih telefona.

Servis BlackBerry telefona

Ako imate neki kvar na svom Blackberry telefonu, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete vrlo jednostavno rešiti svaki problem u vezi sa vašim uređajem. Za početak, nudimo vam usluge koje se tiču hardvera Blackberry telefona, kao što je zamena tastature, ekrana ili pak baterije. Takođe vršimo i popravku pojedinačnih komponenti na telefonu poput zvučnika ili mikrofona. Nudimo i široki izbor dodatne opreme u vidu punjača, baterije, futrola i ostalo.

Jedna od naših najčešćih usluga jeste i otključavanje telefona. Ova procedura, poznata još i kao dekodiranje telefona, zapravo znači otklanjanje blokade koju je postavio mobilni operater na određenom Blackberry telefonu. Dekodiranjem jednostavno rešavate problem ograničenosti telefona, i ne zavisite samo od jednog mobilnog operatera. I što je najvažnije, na taj način ostvarujete značajne finansijske uštede, jer je u velikom broju slučajeva telefon kupljen preko mreže značajno jeftiniji nego njegova maloprodajna verzija. Dekodiranje Blackberry telefona vam je dostupno u našem servisu mobilnih telefona.

Softverske popravke kod BlackBerry telefona

Pošto je u pitanju smart telefon, u mogućnosti smo da vam ponudimo usluge koje se tiču operativnog sistema telefona. Servis Blackberry telefona ovde podrazumeva instalaciju operativnog sistema Blackberry OS, podešavanje telefona, kao i ubacivanje raznih programa i aplikacija, poput GPS navigacije.

Servis telefona obavljamo u roku od 24 do 48 sati, sa izuzetkom vanrednog naručivanja nekog rezervnog dela. Posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu, a ako niste u mogućnosti da lično dođete u servis, vaš Blackberry telefon možete poslati kurirskom službom.

Za više informacija i cenu za servis Blackberry telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Tagovi: servis blackberry telefona, servis blackberry beograd, servis blackberry srbija, blackberry servis beograd

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Call Now Button