Servis HTC mobilnih telefona

Kontaktirajte nas

htc logoAko imate bilo kakve probleme sa vašim HTC mobilnim telefonom, svratite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Pružamo servis HTC mobilnih telefona i trudimo se da sve probleme rešimo najkasnije u najbržem mogućem roku. Ako niste u prilici lično da dođete u naš servis, možete poslati svoj telefon kurirskom službom.

Tajvanska kompanija HTC poslednjih godina je sve popularnija, kako na svetskom, tako i na našem tržištu. Ova marka je zapravo jedna od retkih koja se fokusirala isključivo na smart telefone i tablete. Na početku su to bili uređaji bazirani na Windows Mobile operativnom sistemu, da bi od 2009. godine se preorijentisali na Android. Međutim, godinu dana kasnije, pridružio mu se Windows, i to u vidu novog Windows Phone operativnog sistema.

Ponuda kompanije HTC uključuje mahom Android telefone, a tu su i Windows Phone uređaji. Ono što ovu kompaniju izdvaja od ostalih marki koje koriste Android, jeste dobar kvalitet izrade, pre svega vidljiv na najnaprednijim (i skupljim) telefonima. Takođe su poznati i po korišćenju Beats Audio unapređenja zvuka, koji nudi poboljšani kvalitet zvuka za razgovore, slušanje muzike i mnoge druge stvari.

servis htc mobilnih telefonaKao i kod svakog telefona, i ovde su neizbežni kvarovi nastali tokom upotrebe telefona. Pogotovu imajući u vidu delikatnu prirodu modernih smart telefona koji nude mnogo kompleksniju tehniku nego „obični“ telefoni. Ukoliko vam se javi bilo kakav problem sa vašim HTC telefonom, najbolje rešenje je njegov servis. Tu ćete najbrže i najbezbolnije rešiti bilo kakve nepravilnosti koje uočite na vašem uređaju.

Servis HTC mobilnih telefona

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u prilici smo da vam ponudimo niz usluga koje se tiču vašeg HTC mobilnog telefona, od onih čisto mehaničkih vezanih za fizičke delove telefona, sve do bilo kakvih podešavanja u operativnom sistemu telefona.

Servis HTC mobilnih telefona obuhvata hardverske i softverske intervencije na telefonu. Hardverske usluge čine otklanjanje bilo kakvih oštećenja: zamena ekrana, baterije, popravka delova kao što su zvučnik i mikrofon i mnogi drugi. Koristimo samo rezervne delove visokog kvaliteta kako bi osigurali da vaš telefon funkcioniše u najboljem redu.

S druge strane, pružamo i sve vrste usluga koje se odnose na softver telefona. Ako vam je potrebna instalacija novog operativnog sistema, ili njegovo podešavanje, stojimo vam na raspolaganju. Takođe vršimo instalaciju raznih programa na vaš telefon, kao što je GPS navigacija za android, a takođe ubacujemo i srpski meni u vaš telefon.

Ako ste vaš HTC uređaj kupili preko mobilnih operatera, i želite da ga osposobite za rad na bilo kojoj mreži, u servisu vam možemo uraditi veoma jednostavno dekodiranje telefona. Ovo je najbolji način kako da vaš telefon bude jednako funkcionalan kao i mnogo skuplja maloprodajna verzija. Radimo dekodiranje HTC telefona bez obzira na model ili na zemlju iz koje telefon dolazi.

Za više informacija i cenu za servis HTC mobilnih telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

VAŽNO: molimo vas koristite komentare za tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene servisa HTC telefona koristite sledeću kontakt formu:

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Tagovi: servis htc mobilnih telefona, servis htc telefona, servis htc mobilnih telefona beograd, servis htc, servis htc srbija, htc servis mobilnih, htc servis beograd, htc servis telefona

  Call Now Button