Servis Huawei mobilnih telefona

Kontaktirajte nas

huawei logoU servisu mobilnih telefona Doktor Mobil obavljamo sve popravke za Huawei telefone. Servis Huawei mobilnih telefona pokriva sve hardverske, kao i softverske intervencije na uređajima ove marke.

Polako ali sigurno, Huawei postaje sve češće spominjano ime na svetskom tržištu mobilnih telefona. Ova kineska kompanija je najveći proizvođač telekomunikacione opreme na svetu, a poslednjih nekoliko godina radili su na proširivanju svog asortimana, nudeći širok izbor mobilnih telefona, kao i tableta. U početku su to bili jednostavni telefoni sa fizičkom tastaturom i fabričkim operativnim sistemom, da bi se kasnije fokusirali na naprednije smart telefone, pre svega one sa Androidom.

Huawei telefoni imaju, u većini slučajeva, povoljniju cenu od telefona mnogo poznatijih konkurentskih marki. Ovo je delom i zbog činjenice da je u pitanju kineska kompanija, pa kupci nisu imali previše poverenja u ovu marku. Međutim, ovo se iz godine u godinu menja, i Huawei telefoni su sve više prisutni na tržištu. U našoj zemlji su popularni njihovi Android telefoni koji se mogu naći vrlo povoljno, pogotovu ako imamo u vidu kupovinu preko mobilnih operatera. Tada cena ovih telefona počinje već od 1 dinar, zavisno od izabrane tarife.

Ako ste svoj Huawei telefon kupili preko neke mreže, takav telefon će biti zaključan, tj. on neće moći da se koristi sa bilo kojom drugom mrežom sem one gde ste ga kupili. Da biste rešili ovaj problem, potrebno vam je dekodiranje telefona, još poznato i kao „otključavanje“ telefona. U servisu Doktor Mobil u prilici smo da vam ponudimo ovu uslugu, nakon koje je telefon potpuno osposobljen za rad sa bilo kojim mobilnim operaterom. Radimo dekodiranje Huawei telefona svih modela i operatera bez obzira na zemlju porekla.

Servis Huawei mobilnih telefona

servis huawei mobilnih telefonaZa sve eventualne probleme na vašem telefonu, nudimo kompletan servis Huawei mobilnih telefona. Radimo zamenu delova kao što su ekran, tastatura, baterija, kao i zamenu pojedinačnih komponenti poput zvučnika ili mikrofona. Koristimo kvalitetne rezervne delove koji osiguravaju da vaš telefon funkcioniše u najboljem mogućem redu.

Kod naših rezervnih delova pružamo garanciju koja zavisi prvenstveno od samog dela, a takođe i od vrste popravke. Vremenski period na koji se garancija odnosi može biti do 6 meseci.

Ako imate problem sa softverom na vašem telefonu, i tu vam možemo pomoći. Nudimo sve vrste usluga koje se tiču operativnog sistema telefona: instalacija i nadogradnja Android operativnog sistema, podešavanje telefona, kao i instalacija raznih aplikacija.

Možemo vam jednostavno ubaciti i srpski meni u vaš Huawei telefon, a takođe nudimo i instalaciju GPS navigacije u vaš uređaj. Kao dodatna pogodnost, ako niste u mogućnosti lično da dođete u naš servis, možete jednostavno poslati telefon kurirskom službom. Sam servis je gotov najkasnije u roku od 48 sati, sa eventualnim izuzetkom naručivanja dodatnih rezervnih delova.

Za više informacija i cenu za servis Huawei mobilnih telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili  posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Tagovi: servis huawei telefona, servis huawei beograd, servis huawei, servis za huawei, servis mobilnih telefona huawei, servis za huawei telefon.

 

VAŽNO: molimo vas koristite komentare ispod ovog teksta za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Call Now Button