Servis Lenovo mobilnih telefona

Kontaktirajte nas

servis lenovo mobilnih telefonaServis Lenovo mobilnih telefona je još jedna u nizu usluga koje nudi servis mobilnih telefona Doktor Mobil iz Beograda. Lenovo servis obuhvata razne vrste popravki na Lenovo telefonima, bilo hardverske ili softverske prirode.

Lenovo je kompanija koja nije bila puno zastupljena na srpskom tržištu do nedavno. Zadnih godina vidimo sve više Lenovo mobilnih telefona koji se mogu kupiti ili u prodavnicama mobilnih telefona kao i dobiti uz ugovorni paket kod nekog od domaćih mobilnih operatera MTS, Telenor, Vip.

Naravno, Lenovo se trudi da uhvati priključak u trci smart telefona, Android uređaja sa većim ekranima i snažnijim hardverskim karakteristima, jer su smart telefoni danas de facto standard za mobilne telefone.

servis lenovo mobilnih telefonaU ponudi Telenora trenutno se nalazi nekoliko Lenovo Android smart telefona svi sa 4-jezgarnim procesorom i ekranom većim od 4 inča, dok u pounudi MTS-a nalazimo skoro istu ponudu Lenovo telefona.

Servis Lenovo mobilnih telefona

U našem servisu otklanjamo hardverske i softverske kvarove na Lenovo telefonima.

Vršimo zamenu ekrana za Lenovo mobilne telefone, baterija, zvučnika, mikrofona, konektora punjenja, audio izlaza. Vršimo i čišćenje od vode i drugih tečnosti ako je vaš Lenovo negde zaplivao :)

Što se tiče softverskih intervencija, vršimo dekodiranje Lenovo telefona za jedan broj podržanih modela, instalaciju softvera, instalaciju igo navigacije na Lenovo telefone.

Na sve servisne popravke Lenovo telefona dajemo garanciju koja u zavisnosti od vrste popravke i rezervnog dela može biti od 3 do 6 meseci. Koristimo kvalitetne rezervne delove, najbolje koje možemo naći na našem tržištu.

Popravke se najčeće završavaju u roku od nekoliko dana, u zavisnosti od vrste kvara i potrebnog rezervnog dela.

Cena servisa vašeg Lenovo telefona biće vam rečena pre popravke ili ukoliko to nije moguće bićete kontaktirani čim ustanovimo kvar. Ukoliko se u toku popravke ustanovi još neki dodatni kvar, bićete kontaktirani i konsultovani pre bilo kakvog daljeg rada. Sve se radi u konsultaciji sa vama i uz vaše odobrenje.

Ako niste u mogućnosti da lično posetite naš servis mobilnih telefona, možete nam poslati telefon nekom od kurirskih službi.

Za više informacija i cenu za servis Lenovo mobilnih telefona kontaktirajte nas na naše telefone, pošaljite nam email ili  posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Za više informacija o našoj lokaciji i radnom vremenu pogledajte kontakt stranicu.

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Servis LENOVO telefona Beograd, Srbija po povoljnoj ceni.

   

   

   

   

   

   

  Call Now Button