Servis LG mobilnih telefona

Kontaktirajte nas

lg logoDoktor Mobil servis mobilnih telefona u Beogradu vam nudi kompletan servis LG mobilnih telefona. Svoj LG telefon možete poslati i kurirskom službom, ako niste u mogućnosti lično da dođete u naš servis.

Južnokorejski LG pokriva širok spektar delatnosti kada se radi o proizvodnji aparata za domaćinstvo, ali jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda svakako su i mobilni telefoni. Već duže vreme ova kompanija nudi širok izbor mobilnih telefona, među kojima su naročito popularni oni sa Android operativnim sistemom, ali takođe i Windows Phone.

Naravno, tu su i oni jednostavniji modeli, sa klasičnom ili QWERTY tastaturom. Početkom 2007. godine, LG je predstavio prvi telefon na svetu sa kapacitivnim ekranom na dodir – bio je to model Prada. Danas, ova tehnologija je postala standardni deo svih smart telefona i gotovo je nemoguće zamisliti bilo koji napredan telefon bez ovakvog displeja.

Servis LG mobilnih telefona

Ako imate bilo kakav problem sa vašim LG telefonom, svratite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Vršimo kompletan servis LG mobilnih telefona, koji uključuje intervencije na ključnim delovima telefona, ali i sve ono što ima veze sa samim softverom telefona.

Popravljamo i zamenjujemo delove kao što su kućište, ekran, baterija ili ako se radi o telefonu na preklop, flet kabl. Takođe zamenjujemo i komponente poput zvučnika i mikrofona. Na sve delove dajemo garanciju, koja zavisno od same komponente može iznositi do 6 meseci. Koristimo samo najkvalitetnije delove koji osiguravaju dug radni vek vašem telefonu.servis lg mobilnih telefona

Za sve probleme koji se tiču softvera telefona, u prilici smo da vam ponudimo instalaciju operativnog sistema za smart telefone, kao i instalaciju raznih aplikacija, npr. GPS navigacije. Vršimo sva podešavanja na telefonu, kao i spašavanje i bekap podataka sa telefona. Na kraju, ako želite da koristite srpski meni na telefonu, takođe pružamo i uslugu ubacivanja srpskog menija u vaš LG telefon (u modele gde je to moguće).

Softverski, kao i bilo koji drugi aspekt servisa, radimo u roku od 24 do 48 časova, sa eventualnim izuzetkom kada je u pitanju naručivanje nekog specijalnog rezervnog dela kojeg nemamo na stanju.

Jedna od najčešćih intervencija na telefonu jeste njegovo dekodiranje. Dekodiranje, poznato još kao i „otključavanje“, odnosi se na proceduru koja otklanja blokadu koju je postavio mobilni operater. Zaključavanje telefona se javlja kod onih primeraka koji su kupljeni kod mobilnog operatera, i zapravo je česta pojava kod svih mreža. Na ovaj način, operateri žele da budu sigurni da će se telefon koristiti samo u njihovoj mreži. Međutim, ova blokada se jednostavno može ukloniti dekodiranjem telefona, a u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možemo vam ponuditi ovu uslugu nakon koje ćete moći da slobodno koristite svoj telefon sa bilo kojim mrežom.

Za više informacija i cenu za servis LG mobilnih telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili  posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Tagovi: servis lg telefona, servis lg telefona beograd, servis lg telefoni, lg servis mobilnih telefona beograd, lg telefoni servis beograd, servis za lg telefone, lg mobilni telefon servis

VAŽNO: molimo vas koristite komentare ispod ovog teksta za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

Nalazimo se na 2 lokacije

Servis mobilnih telefona Novi Beograd

kod Arene

Bulevar Zorana Đinđića 77, lokal 3-4

Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

pored Beogradjanke

Kralja Milana 15

Call Now Button