Servis Motorola mobilnih telefona

Kontaktirajte nas

motorola logoZa sve probleme u vezi sa vašim Motorola telefonom, posetite naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Nudimo vam kompletan servis Motorola mobilnih telefona, koristeći kvalitetne rezervne delove na koje dajemo garanciju.

Prvi telefon na preklop predstavljen je davne 1996. godine, i to od strane kompanije Motorola. Bio je to model StarTAC, čija popularnost je uveliko uticala na samu kompaniju: tokom godina ovaj oblik uređaja postao je jedan od češćih prizora u kolekciji mobilnih telefona ove kompanije. Nakon ovog telefona, usledio je niz uspešnih modela, a jedan od najpoznatijih bio je RAZR, koji je jedno vreme bio jedan od najpopularnijih telefona na svetu, kako zbog karakteristika, tako i zbog samog izgleda.

U poslednje vreme, Motorola se sve više fokusira na smart telefone, tačnije one koji koriste Android operativni sistem. Ovakvi uređaji mogu se naći i u ponudi mobilnih operatera, gde su obično jeftiniji nego u poređenju sa maloprodajnim verzijama. Zavisno od tarife, cena ovih telefona kreće se već od 1 dinar. Ako želite da kupite telefon preko mreže, računajte na to da će on biti zaključan.

servis motorola mobilnih telefonaDa biste takav telefon koristili sa bilo kojim mobilnim operaterom, tada vam je potrebno dekodiranje telefona. U prilici smo da vam ponudimo ovu uslugu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Dekodiranje je jednostavna procedura koja uklanja bilo kakva ograničenja postavljena od strane operatera, i čini telefon potpuno funkcionalnim za sve mobilne mreže.

Servis Motorola mobilnih telefona

Nudimo kompletan servis Motorola mobilnih telefona, što uključuje intervencije na hardveru i softveru telefona. Vršimo popravku i zamenu delova telefona kao što su kućište, ekran i baterija, a takođe i svih unutrašnjih komponenti poput mikrofona, zvučnika ili bilo kog drugog dela neophodnog za pravilno funkcionisanje vašeg Motorola telefona.

Takođe kod nas možete pronaći i široku paletu rezervnih delova za vaš telefon, poput baterija, punjača i futrola. U našem servisu koristimo samo kvalitetne delove, na koje dajemo garanciju do 6 meseci, u zavisnosti od samog dela, kao i vrste popravke. Ako niste u mogućnosti da lično dođete u naš servis, jednostavno možete poslati vaš telefon kurirskom službom.

Drugi deo servisa Motorola mobilnih telefona odnosi se na sve procedure vezane za sam softver telefona, tačnije njegov operativni sistem. Vršimo instalaciju operativnog sistema, zajedno sa svim pratećim aplikacijama i programima koje želite da imate na svom telefonu, kao što je npr. GPS navigacija koja je omogućena na skoro svim modernim smart telefonima. Takođe, ubacujemo i srpski meni u Motorola telefone (tamo gde za to postoje mogućnosti), a radimo i spašavanje i bekap podataka sa telefona. Ako imate bilo kakve nedoumice oko korišćenja vašeg telefona, možemo vam uraditi bilo kakva podešavanja na njemu, kako bi vam bila olakšana njegova upotreba.

Za više informacija i cenu za servis Motorola mobilnih telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Tagovi: servis motorola mobilnih telefona, servis motorola telefona, servis motorola mobilnih telefona beograd, servis motorola mobilnih, servis motorola, motorola servis beograd, motorola servis srbija, motorola servis mobilnih telefona beograd

Call Now Button