Servis Nokia telefona

Kontaktirajte nas

nokia logoU servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti servis Nokia telefona. Pružamo rešenja za sve vaše hardverske i softverske probleme u vezi sa telefonima finskog proizvođača.

Jedno od najzvučnijih imena u svetu mobilnih telefona svakako je Nokia. Finska kompanija je poznata po velikom izboru kvalitetnih uređaja, u skoro svakom segmentu tržišta. Od jednostavnih i pristupačnih telefona sa klasičnom tastaturom i fabričkim operativnim sistemom, sve do najnaprednijih smart telefona, Nokia ima za svakoga po nešto. Dugo godina, ova kompanija je bila svetski lider po broju prodatih telefona, sve do prošle godine, kada je tu titulu preuzeo Samsung.

Jedan od razloga za opadanje tržišnog udela je jaka konkurencija u vidu iPhone i Android uređaja, koji postaju izbor sve više kupaca. S druge strane, kada se radi o segmentu jeftinih, jednostavnih telefona, tu je Nokia i dalje u vrlo povoljnoj poziciji, pre svega imajući u vidu zemlje u razvoju. Kako bi povratila svoju čelnu poziciju u višem segmentu, Nokia se odlučila na partnerstvo sa kompanijom Microsoft, i počela da koristi Windows Phone operativni sistem u svojim smart telefonima. Ovi uređaji su deo Lumia serije telefona, koja je započela svoj tržišni život 2011. godine.

servis nokia telefonaLumia telefoni pokazali se kao veoma sposobni da pariraju konkurenciji, kako po kvalitetu izrade, tako i po karakteristikama samih telefona. Međutim, Windows Phone je i dalje manje poželjan u odnosu na iPhone i Android uređaje – što ne znači da se u budućnosti ta situacija neće promeniti. Najnovija verzija Windows operativnog sistema za mobilne telefone, Windows Phone 8, donosi brojna unapređenja koja bi mogla da budu odlučujući faktor za porast popularnosti i tržišnog udela ovog sistema, ali i Nokia telefona.

Servis Nokia telefona

Iako važi za proizvođača sa vrlo dobrim kvalitetom izrade, kvarovi su ipak neizbežni. Ako imate bilo kakav problem sa vašim Nokia telefonom, posetite servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

Servis Nokia telefona obuhvata veliki broj različitih usluga, koje se grubo mogu podeliti u dve grupe – softverske i hardverske. U softverske usluge spadaju popravke koje se tiču samog operativnog sistema: nadogradnja, podešavanje telefona, kao i instalacija raznih programa. Jedna od najčešćih usluga jeste dekodiranje telefona kupljenih preko mobilnih operatera, kako bi oni mogli da se koriste na svim mrežama. Izdvajamo dekodiranje Nokia telefona, u mogućnosti smo da dekodiramo skoro sve modele Nokia telefona.

S druge strane, hardverske popravke odnose se na sve vidljive (i manje vidljive) delove telefona. Tu spadaju popravka ili zamena tastature, LCD ekrana, ekrana osetljivog na dodir, zamena baterije, i mnogo drugih stvari. Ako imate telefon na preklapanje koji nije ispravan, vršimo i zamenu flet kabla kod takvog uređaja. Za servis Nokia telefona koristimo kvalitetne rezervne delove koji osiguravaju da vaš telefon radi što je bolje moguće. Servis je brz, i rešava se najkasnije u roku od 48 sati, za najveći broj kvarova.

Za više informacija i cenu za Servis Nokia telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili  posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

VAŽNO: molimo vas koristite komentare za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Tagovi: servis nokia beograd, servis nokia telefona beograd, servis nokia mobilnih telefona, servis mobilnih nokia, Nokia servis

  Call Now Button