Servis Sony Experia telefona

sonyKontaktirajte nas

Našim klijentima pružamo servis svih softverskih i hardverskih kvarova na Sony Xperia telefonima. Ako Vam se desi da imate bilo koji problem sa Vašim Sony Xperia telefonom, servis mobilnih telefona Doktor Mobil je pravo mesto za Vas.

Sony, koji je ranije bio poznat kao Sony Ericson je multinacionalna kompanija koja je danas bazirana na proizvodnji mobilnih telefona i propratne opreme. Od samog početka kompanija je bila lider na tržištu tehnologije i telekomunikacija. Sony Mobile Communications je izbacio na tržište fantastične Android Smart telefone, elegantnog dizajna i odličnih performansi.

Obzirom da sve veći broj korisnika počinje da kupuje Sony Xperia mobilne telefone, dolazi do različitih kvarova, kako softverskih tako i hardverskih. U slučaju da Vam se desi bilo kakav problem sa Vašim Sony Xperia  telefonom, slobodno nas pozovite. Naše višegodišnje iskustvo i kvalitet u servisiranju Sony Xperia telefona su garancija kvaliteta usluge.

Ako ste Vaš Sony Xperia telefon kupili kod nekog našeg operatora, nećete imati mogućnost da ga koristite na drugim mobilnim mrežama. Naime, svaki operater zaključava svoje uređaje kako bi se oni koristili samo na njihovim mrežama.

sony experiaServis mobilnih telefona Doktor Mobil brzo i kvalitetno Vam može uraditi dekodiranje Sony Xperia telefona, i omogućiti Vam da radi na mrežama svih mobilnih operatora.

Za sva pitanja i konsultacije vezano za Vaš Sony Xperia telefon slobodno nas pozovite ili dođite u naš servis koji se nalazi u Beogradu (vidi mapu). Postoji i mogućnost da nam Vaš telefon pošaljete i kurirskom službom.

Servis Sony Xperia mobilnih telefona

Hardverske popravke

Radimo zamenu komplet ekrana, zamenu ekrana na dodir (touch screen), zamenu maske ili oklopa, zamena flet kabla, popravka konektora napajanja, zamena ili čićenje mikrofona i zvučnika, zamenu tastature, dugmića za paljenje/gašenje, pojačavanje i smanjivanje jačine zvuka itd.

Softverske popravke

Radimo učitavanje operativnog sistema ili tzv. flešovanje svih Sony Xperia mobilnih telefona, upgrade ili ubacivanje novih Android sistema, instaliranje aplikacija i podešavanje telefona, instalaciju navigacija u vaše Sony Xperia telefone (koji imaju podršku za GPS) tu je najpopularnija igo navigacija za android, bekap podataka itd.

VAŽNO: molimo vas koristite komentare za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Call Now Button