Servis ZTE mobilnih telefona

Kontaktirajte nas

zte logoServis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši kompletan servis ZTE mobilnih telefona. U servisu Doktor Mobil u prilici smo da vam ponudimo rešenja za sve probleme koji se tiču telefona ove marke.

Do pre koju godinu praktično nepoznata, kompanija ZTE je u međuvremenu postala jedna od najprisutnijih na tržištu mobilnih telefona, kao i tableta. Zahvaljujući pre svega pristupačnim Android uređajima, ova kineska kompanija polako, ali sigurno postaje sve češće spominjano ime u svetu telekomunikacija. U svojoj ponudi ZTE nudi široki izbor mobilnih telefona, kako onih klasičnih, tako i onih naprednijih smart telefona.

Jedna od karakteristika ove kompanije jesu modeli koji se prodaju preko mobilnih operatera pod imenom te mreže. Ovakvi telefoni su po pravilu povoljniji od mnogo poznatijih konkurentskih marki, i nude odličan odnos uloženo/dobijeno. Međutim, tu su i modeli pod ZTE imenom, koji se u poslednje vreme sve češće mogu naći kod mobilnih operatera. Kod naših mreža mogu se naći pretežno njihovi Android telefoni, koju su zbog svoje cene ujedno i jedni od najpopularnijih.

Ako ste svoj ZTE telefon kupili na ovaj način, tada će taj uređaj biti zaključan. Ovo je veoma česta praksa mobilnih operatera, ali ovaj problem se može veoma lako rešiti. Da biste takav telefon koristili sa bilo kojom mrežom, u tom slučaju potrebno vam je dekodiranje telefona.

U prilici smo da vam ponudimo ovu uslugu u servisu Doktor Mobil, nakon koje ćete imati telefon koji je u potpunosti funkcionalan sa SIM karticama svih mreža u Srbiji. Dekodiran telefon ni po čemu se ne razlikuje od obične, maloprodajne verzije, a pritom je mnogo povoljniji. Ističemo dekodiranje ZTE telefona, bez obzira na zemlju iz koje dolaze i model telefona.

Servis ZTE mobilnih telefona

servis zte mobilnih telefonaZa bilo kakve probleme koji se jave na vašem telefonu, nudimo kompletan servis ZTE mobilnih telefona. Vršimo popravku i zamenu delova kao što su kućište, ekran ili baterija, a popravljamo i komponente telefona kao što su mikrofon i zvučnik. U našem servisu koristimo samo kvalitetne delove koji osiguravaju dug radni vek vašem ZTE telefonu.

Na delove dobijate garanciju, koja može iznositi i do 6 meseci u nekim slučajevima. Takođe nudimo i rezervne delove, kao i dodatnu opremu u vidu maski, futrola i ostalih neophodnih delova za mobilne telefone. Sam servis obavljamo u roku od 24 do 48 časova, sa izuzetkom u slučaju naručivanja nekog dodatnog rezervnog dela kojeg nemamo na stanju.

Naš servis bavi se i softverskim intervencijama na telefonu, koje podrazumevaju sve procedure vezane za sam softver telefona, ili operativni sistem ako se radi o smart telefonu. Radimo sve vrste podešavanja telefona i njegovog operativnog sistema, kao i spašavanje i bekap podatak sa vašeg uređaja. Instaliramo sve vrste programa i aplikacija za ZTE telefone, među kojima spada i GPS navigacija. Nudimo i ubacivanje srpskog menija u telefon.

Na kraju, ako niste u prilici lično da svratite do našeg servisa, možete vaš telefon poslati kurirskom službom.

Za više informacija i cenu za servis ZTE mobilnih telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Tagovi: servis zte telefona, zte servis beograd, zte servis srbija, zte telefoni servis, servis za zte, servis za zte telefon

 

VAŽNO: molimo vas koristite komentare ispod ovog teksta za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Call Now Button