Slomljen ekran na mobilnom telefonu

Ako ste došli do ove stranice verovatno imate slomljen ekran na telefonu i tražite nekoga da Vam popravi polomljen ekran

Na pravom ste mestu, ne tražite dalje!

Mi smo Doktor Mobil servis mobilnih telefona iz Beograda. Već 10 godina popravljamo slomljene ekrane na mobilnim telefonima. 

Daćemo Vam najbolju moguću cenu uz najbrži  mogući rok popravke tehnički i fizički izvodljiv. 

Popravljamo ekrane na Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi, Lg, Sony, Nokia, HTC, Lenovo mobilnim telefonima. 

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Zamena stakla ili zamena celog ekrana – pitanje je sad

  Kada je već došlo do oštećenja ekrana, polomljen ekran može da se javi kao dve mogućnosti:

  • oštećeno samo staklo na ekranu
  • ili je ceo ekran neupotrebljiv

  Zašto je ovo bitno? 

  Zato što je na većem broju mobilnih telefona moguća zamena stakla na telefonu. Ovo nije moguće na svim modelima svih telefona, ali na većini jeste. 

  A zamena stakla je uvek jeftinija od zamene kompletnog ekrana, posebno zamena stakla na iPhone telefonima kao i zamena stakla na Samsung telefonima

  Što se tiče zamene stakla na Huawei telefonima tu je situacija pola-pola. Postoje modeli gde se vrši zamena stakla, a postoje modeli gde se uvek radi zamena komplet ekrana, jer iz ovog ili onog razloga nije moguća ili se ne radi zamena stakla. 

  Kod ostalih proizvođača u većini slučajeva bez obzira da li je slomljen ekran ili napuklo staklo ipak se vrši zamena ekrana

  Puklo staklo na telefonu

  Da li se slomljen ekran menja u garanciji? 

  Ako Vam je telefon još uvek u garanciji znajte da fizička oštećenja telefona nisu pokrivena garancijom

  Ako Vam je ekran slomljen, popravka telefona se može obaviti u servisu mobilnih telefona po Vašem izboru.

  Da li se isplati zamena ako je polomljen ekran? 

  Postoje modeli telefona kod kojih je zamena ekrana veoma skupa. To su uglavnom najnoviji high-end modeli poput iPhone 12, Samsung 21, Motorola Edge 20 i slični. 

  Pravilo je uglavnom sledeće: što je telefon skuplji i popravka će biti skuplja. Ako ste platili telefon 1000 evra ne očekujte da će zamena ekrana biti jeftina. 

  Postoje modeli telefona koji i nisu toliko skupi, ali im je sam ekran jako skup, tako da zamena iznosi skoro i koliko kupovina novog telefona. 

  Raspitajte se o ceni zamene ekrana na Vašem telefonu, pa sami donesite odluku da li ćete ući u popravku ili ćete kupiti novi telefon. 

  Otkup telefona sa slomljenim ekranom ili napuklim staklom

  Ako Vas je polomljen ekran naterao da se na kraju ipak odlučite da kupite novi telefon, zašto ne biste razmislili o ideji da prodate taj telefon sa slomljenim ekranom? 

  Doktor Mobil servis vrši otkup mobilnih telefona sa polomljenim ekranom. 

  Ovde je bitno za otkupnu cenu da li ekran slomljen tako da ne radi uopšte ili je samo staklo napuklo

  Ovakve ekrane ne otkupljujemo!!! :)

  Ako imate iPhone ili Samsung telefon sa napuklim staklom, možete ga prodati za pristojnu cenu. Ako je ipak otkazao ceo ekran, onda ne očekujte mnogo. 

  Razlog je taj što su na iPhone i Samsung telefonima ekrani najskuplja stavka. Slomljen ekran je najskuplja popravka telefona

  Otkupljujemo uglavnom samo novije telefone, pa ako je Vaš telefon star 3 ili više godine verovatno nismo zainteresovani za otkup ili možete dobiti jako malo za njega. 

  Zašto nije pametno odlagati popravku slomljenog ekrana? 

  Ako je ekran slomljen tako da telefon može i dalje da se koristi, naravno, ako niste pri parama trenutno, trudićete se da odlažete popravku do zadnjeg časa

  Znajte ipak, iz iskustva pričamo, da popravka na kraju može koštati mnogo više nego na početku. Ako ste mislili da možete koristiti telefon sa polomljenim ekranom kao i da nije slomljen – varate se. 

  Slomljen ekran je mnogo manje otporan na pritiske i udarce nego pre, trebaće mnogo manje sile pa da Vam otkaže ceo ekran. A onda će biti skuplja dara nego mera

  A kad popravka bude završena, Vaš telefon će biti kao nov!

  Kontaktirajte nas – najbolja cena za zamenu stakla i ekrana mobilnih telefona 

  Slobodno nas kontaktirajte telefonom ili mejlom i raspitajte se o ceni zamene slomljenog ekrana na Vašem telefonu. A onda sami odlučite šta Vam je najbolje činiti!

   Pozovite nas

   011 / 4022-611


    Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

    Nalazimo se na 2 lokacije

    Servis mobilnih telefona Novi Beograd

    kod Fontane

    Bulevar Zorana Đinđića 132

    Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

    pored Beogradjanke

    Kralja Milana 15

    12 Komentara : “Slomljen ekran? Popravljamo polomljen ekran na telefonu!”

    1. Marija

     Pukao mi je ekran ima mrlje crne i treperi. Potrebna mi je potpuna zamena ekrana. Samsung A13. Da li moze da se posaje kod vas iz Kragujevca sam. I koliko bi to kostalo?

     Одговори
    2. Dobrica

     Kako do vaseg servisa za popravku mobilnih telefona menjao BiH tac i displej na realme c21! meolio BiH ako mogu da me kontaktiraju iz servisa na mob 0656057421 pošto nemam mogućnost da otvorim mejl!?

     Одговори
    Učitajte još komentara

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena