Sigurno i pouzdano dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona je operacija koju ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a vrši se u cilju uspešne deblokade uređaja koji su zaključani od strane nekog od operatera mobilne telefonije, što važi i za otključavanje Sony Xperia C4 pametnog telefona.

Dekodiranje Sony Xperia C4 u servisu Doktor Mobil u BeograduSelfi smartfon ili fablet Sony Xperia C4 (proizvodi se u verzijama E5303, E5306 i E5353) je kvalitetno izrađen uređaj koji je japanski proizvođač namenio pre svega ljubiteljima fotografije – napred ima širokougaonu 5 MP kameru sa LED blicem, a na leđima 13 MP senzor sa autofokusom, LED blicem, panorama i HDR funkcijama.

Uz Full HD ekran osetljiv na dodir od 5.5 inči i odličan zvuk zahvaljujući Sony-jevim tehnologijama, Xperia C4 radi na Androidu 5.0 (Lollipop), pokreće je osmojezgarni procesor radnog takta 1.7 GHz, sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB), a za napajanje je zadužena integrisana baterija kapaciteta 2600 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia C4

Nabavka telefona preko mobilnih operatera je dosta popularan i pristupačan način da se dođe do novog uređaja, ali treba računati da će tako nabavljen smartfon po svoj prilici biti zaključan na mrežu dotičnog operatera i biće mu potrebno dekodiranje da bi se mogao upotrebljavati sa brojevima drugih mreža.

Vrlo često zaključani su i uređaji koji se dobiju ili kupe iz inostranstva, ali Vas to ne treba posebno da brine jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pomenutu blokadu uklanjamo pouzdanom operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Vaše je samo da svoj zaključani smartfon donesete ili pošaljete u naš servis, a mi ćemo Vam uslugu dekodiranja Sony Xperia C4 mobilnog telefona pružiti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, što će Vam omogućiti da ga koristite sa SIM karticom svake mreže na svetu.

Cena dekodiranja Sony Xperia C4

Što se tiče cene dekodiranja Sony Xperia C4 smartfona, ona u našem servisu pristupačna. Ukoliko želite da dobijete preciznije informacije bilo o ceni ili o roku za otključavanje uređaja, budite slobodni da nam pišete putem forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu je uvek tu za Vas i preporučujemo Vam da nam se obratite kad god imate neki problem sa pametnim telefonom, a neke od usluga koje Vam ovom prilikom predstavljamo su dekodiranje Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena